19/11/2018 | Yazar: Gözde Demirbilek
Akit’in hedef gösterdiği NotaBene Yayınları direktörü Emre Battal, Artı TV’ye konuştu: “Yıllardır Kaos GL ile çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz.”

Akit'in hedef gösterdiği NotaBene Yayınları direktörü Emre Battal, Artı TV'ye konuştu: “Yıllardır Kaos GL ile çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz.”
Akit’tin Kaos GL’nin yayınlarını Tüyap’a taşıyan Notabene Yayınları’nı hedef göstermesinin ardından, NotaBene Yayınları direktörü Emre Battal Artı TV'ye konuştu. Battal, “Kaos GL ile çalışmaya devam edeceğiz, Akit’i muhatap almıyoruz” dedi:
“Ezilenlerin, yoksulların, LGBTİ’lerin sözü olmaya devam edeceğiz. Bunların çok önemli olduğunu düşünmüyoruz, muhatap alınması gerektiğini de düşünmüyoruz. Muhatap alındıkları sürece bu tarz şeyler yapmaya devam edecekler. Biz yıllardır Kaos GL ile ortak çalışıyoruz, beraber kitaplar yapıyoruz. Bunu yapmaya devam edeceğiz.”
“Yayıncılar Birliği’nden tutun Ayrıntı Yayınları, İletişim Yayınları, Otonom Yayınları, Dipnot Yayınları’na sayamadığım birçok yayınevci arkadaşımız geldiler, yanımızda olduklarını söylediler. Burada dayanışma içindeyiz.”
Etiketler: kültür sanat