24/04/2024 | Yazar: Kaos GL

4 Mayıs Cumartesi günü Ankara’da gerçekleşecek Medya Okulu’na medya alanında çalışanlar, üniversitelerin iletişim fakültelerindeki öğrenciler ve LGBTİ+ hakları alanında haber yazmak isteyen herkes başvurabilir.

Kaos GL Medya Okulu başvurularınızı bekliyor! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Kaos GL’nin düzenlediği Medya Okulu 4 Mayıs Cumartesi günü gerçekleşecek. Saat 12.00-16.00 arasında yapılacak atölyede LGBTİ+ hak haberciliğinin esasları aktarılacak ve tartışmalar yürütülecek.

Başvurmak için tıklayın

Kaos GL, Medya Okulu buluşmasını şöyle duyurdu:

“Kaos GL olarak Türkiye’de LGBTİ+lara karşı yükselen nefret söylemi ve medyadaki ayrımcı dille mücadele eden karşı anlatılar geliştirmek; medya alanında hak temelli bir yaklaşım ve güncel bilgilerle bir farkındalık yaratmayı amaçlamaktayız. Bu nedenle, Kaos GL Derneği’nin internet gazetesi KaosGL.org gönüllü muhabir ve yazar ağını güçlendirmek, LGBTİ+’ları kendi hikayelerini yazmaya teşvik etmek, hak temelli haberciliği yaygınlaştırmak için düzenlediği LGBTİ+ Medya Okulu Ankara'da gerçekleşecek. Medya Okulu’na medya alanında çalışanlar, üniversitelerin iletişim fakültelerindeki öğrenciler ve LGBTİ+ hakları alanında haber yazmak isteyen herkes katılabilir.

Katılımcı sayısının sınırlı olduğu okula başvurular için son tarih ise 29 Nisan 2024. Yüz yüze yapılacak atölyelere katılanların en az bir haber yazması bekleniyor. Etkinliğin adresi katılımcılara e-posta ile bildirilecek.

Atölyelere sadece Ankara’dan katılımcılar kabul edilecek.”


Etiketler: medya, medya okulu
İstihdam