10/09/2013 | Yazar: Kaos GL

‘Çalışma hayatında cinsel yönelim ve cinsiyet kimliği ayrımcılığına hayır’ şiarıyla bir araya gelen grup 6 Ekim’de İstanbul’da buluşuyor.

Kaos GL Sendikal Çalışmalar Grubu İstanbul’da Buluşuyor Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
“Çalışma hayatında cinsel yönelim ve cinsiyet kimliği ayrımcılığına hayır” şiarıyla bir araya gelen grup 6 Ekim’de İstanbul’da buluşuyor.
İlk toplantısını 6 Temmuz 2013’de yapan Kaos GL Sendikal Çalışmalar Grubu 6 Ekim’de İstanbul’da buluşuyor. Çalışma hayatında cinsel yönelim ve cinsiyet kimliği ayrımcılığına karşı mücadele etmek için bir araya gelen sendika üyesi lezbiyen, gey, biseksüel, trans ve anti-heteroseksist heteroseksüellerden oluşan grup sendikal alanda faaliyetlerini planlamak için Kaos GL çatısı altında bir araya gelecek.
 
“Çalışma hayatında cinsel yönelim ve cinsiyet kimliği ayrımcılığına hayır” şiarıyla bir araya gelen grup, Kaos GL Derneği’nin 1994’den bu yana yürüttüğü çalışma hayatındaki faaliyetlerinin devamlılığı niteliğini taşıyor.
 
Kaos GL Sendikal Çalışmalar Grubu toplantısına katılmak ve bilgi almak için, sendika@kaosgl.org  adresine mail atabilirsiniz.

Etiketler: insan hakları, çalışma hayatı
İstihdam