20/03/2015 | Yazar: Kaos GL

Kaos GL, Ankara Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü Öğrenci Topluluğu (ASOH) ile birlikte ‘Sıkça Sorulan Sorular’ atölyesi yaptı.

Kaos GL sosyal hizmet öğrencileriyle buluştu Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
Kaos GL, Ankara Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü Öğrenci Topluluğu (ASOH) ile birlikte “Sıkça Sorulan Sorular” atölyesi yaptı.
 
Ankara Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü Öğrenci Topluluğu’nun (ASOH) davetiyle Kaos GL Derneği üniversitede “Sıkça Sorulan Sorular” atölye ve söyleşisi yaptı. Sosyal hizmet öğrencilerinin ağırlıklı olarak katıldığı etkinlik 19 Mart Perşembe günü gerçekleştirildi.
 
Kaos GL adına atölyeye sosyal hizmet bölümü stajyerleri katıldı. Murat Özbek Kaos GL’nin tarihi ve çalışma alanları üzerine bir sunum yaparken Ömer Aslan temel kavramları aktardı. Ardından “Dünya Tersine Dönse” kısa filminin gösterimi yapıldı.
 
Gösterimin ardından Gizem Yıldırım sosyal hizmet ile LGBT ilişkisi üzerinden mesleki bilgi içeren bir sunum gerçekleştirdi. Atölyeye sosyal hizmet, hemşirelik, çocuk gelişimi bölümlerinden öğrenciler katıldı. Atölye öğrencilerin sorularının cevaplanması ve katkılarıyla sonlandırıldı. 

Etiketler: insan hakları, eğitim
İstihdam