02/08/2017 | Yazar: Koray Arkadaş

Kaos GL Temmuz ayında; eğitim, çalışma hayatı, aile, barınma, sağlık, açılma, cinsel sağlık,hukuk, askerlik gibi alanlarda 107 sosyal hizmet danışmanlığı verdi.

Kaos GL Temmuz ayında 107 sosyal hizmet danışmanlığı verdi Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Kaos GL Temmuz ayında; eğitim, çalışma hayatı, aile, barınma, sağlık, açılma, cinsel sağlık, hukuk, askerlik gibi alanlarda 107 sosyal hizmet danışmanlığı verdi.

Kaos GL; eğitim, çalışma hayatı, aile, barınma, sağlık, açılma, cinsel sağlık, askerlik gibi alanlarda Temmuz ayında 107 sosyal hizmet danışmanlığı verdi.

1994’ten beri LGBTİ’lerle, 2007 yılında beri LGBTİ mültecilerle çalışan Kaos GL, 2017 yılının Temmuz ayında Türkiyelilere ve Türkiye’de yaşayan mültecilere toplamda 107 sosyal hizmet danışmanlığı sağladı.

Kaos GL Derneği, Türkiyeli ve mülteci LGBTİ’lere danışmanlık veriyor

Türkiyeli LGBTİ’lere Temmuz ayında 17 danışmanlık sağlayan Kaos GL, bu sene Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği (BMMYK) ile birlikte yürüttüğü “LGBTİ Mültecilerin İnsan Haklarını Geliştirmek” projesi kapsamında Temmuz ayında LGBTİ mültecilere 90 danışmanlık hizmeti verdi.

Kaos GL, İstanbul’da 15 LGBTİ mülteciyle yüz yüze görüşmeler gerçekleştirildi. Bu yüz yüze görüşmelerde toplamda 32 danışmanlık verildi. Yüz yüze görüşmeler dışında telefon ve mail yoluyla 58 danışmanlık hizmeti sağlandı.


Etiketler: insan hakları, sosyal hizmet
İstihdam