25/09/2018 | Yazar: Kaos GL

Kaos GL, 24. yılı vesile bilip dergiye abone olanlara gökkuşağı bayrağı hediye ediyor.

Kaos GL’den 24. yıla özel abonelik kampanyası Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Kaos GL, 24. yılı vesile bilip dergiye abone olanlara gökkuşağı bayrağı hediye ediyor.

Dile kolay, 24 yılı devirdik, çeyrek asra yelken açtık. 162. sayımızla, yolumuzun kesiştiği herkesle anılar biriktirdik. “Bu dergi tutmaz, birkaç sayıdan sonra yayın hayatı biter” cümlelerine kulak tıkayıp; “Benim de sözüm var” diyen herkese kulak kesildik. Dinlemek, anlamak, anlatmak, muhabbet ve dostlukla geçirdiğimiz koca koca yılları paylaşmaya devam etmeye kararlıyız.

Bütün bu serüvenimizi paylaşmak için 24. yılımız vesilesiyle dergimize abone olan herkese gökkuşağı bayrağı hediye ediyoruz. semih@kaosgl.org adresine mail atın, yeni sayılarımızın yanı sıra tüm online arşivimize ulaşın. Bayrak da cabası!

“Senelik abone ücreti sadece 50 TL, senede 50 TL’yi nelere vermiyoruz ki, neden Kaos GL Dergisi’nden esirgeyelim” dediğinizi duyar gibi oluyoruz.

Evet, bizce de bu derginin ayakta kalması için her birimizin yapabileceği bir şeyler var. Sizler de abone olabilir, dostlarınıza abonelik hediye edebilirsiniz.

“Dergiye destek olmak istiyorum ama koşullarım uygun olmadığı için evime gelmesini istemiyorum” mu diyorsunuz, siz yine de abone olarak dergiye destek olabilir, bir üniversite kütüphanesine Kaos GL dergisinin ulaşmasını sağlayabilirsiniz…

Dergiyi eve götüremem, yurtta saklayamam diyorsanız internet üzerinden bütün sayılarının PDF versiyonlarına elektronik abonelik www.kaosgldergi.com adresinden ulaşabilirsiniz.


Etiketler: medya
İstihdam