22/10/2014 | Yazar: Kaos GL

Kaos GL ‘Ayrımcılığa Karşı Dersler’ programı ile Ankara’daki bütün üniversitelerde farklı derslere katılmayı ve LGBT’lerin sorunlarını tartışmayı hedefliyor.

Kaos GL’den "Ayrımcılığa Karşı Dersler" çağrısı Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
Kaos GL “Ayrımcılığa Karşı Dersler” programı ile Ankara’daki bütün üniversitelerde farklı derslere katılmayı ve LGBT’lerin sorunlarını tartışmayı hedefliyor.
 
Ankara’da farklı üniversitelerin, eğitim bilimleri, sosyoloji, kamu yönetimi, siyasal bilgiler, uluslararası ilişkiler, iletişim, kadın çalışmaları, sosyal hizmet, psikoloji, psikolojik rehber danışmanlık, tıp ve sağlık bilimleri gibi alanlarında farklı derslere konuk olarak LGBT’lerin sorunlarını görünür kılmaya çalışan Kaos GL Derneği tarafından akademisyen ve öğrencilere çağrı yapıldı.
 
Akademisyen ve öğrencilerden gelecek davetleri değerlendirecek olan Kaos GL, derslerin alanı ve kapsamı üzerinden cinsel yönelim ve cinsiyet kimliği ayrımcılığı ile LGBT konularının tartışılmasına katkı sunacak.
 
Ayrımcılığa karşı dersler
LGBT alanında çalışmak isteyen öğrenci ve akademisyenlerle işbirliğine açık olan dernek, “Ayrımcılığa Karşı Dersler” programı kapsamında davet bekliyor: egitim@kaosgl.org
 
Öğrenciyim ne yapabilirim?
Ders programında yer alan konular içerisinde LGBT alanı ile ilişkilendirilecek herhangi bir gündem var ise ders hocası ve Kaos GL ile iletişime geçebilirsiniz.
 
Hocayım ne yapabilirim?
Kaos GL bir çok farklı alanda multi disipliner akademik üretimin de gerçekleştiği bir kurum. Herhangi bir dersinizin bir gününü Kaos GL ile birlikte yürütmek isteyen öğretim görevlileri de aynı adresten Kaos GL ile iletişime geçebilir. 

Etiketler: insan hakları, eğitim
İstihdam