02/03/2011 | Yazar: Kaos GL

Kaos GL’ye Abone Ol, Gökkuşağı Bayrağı’nı Kap!   Kaos GL Dergisi posta kutularınıza Gökkuşağı Bayrağı ile birlikte geliyor.

Kaos GL’ye Abone Ol, Gökkuşağı Bayrağı Hediyeni Al! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
Kaos GL’ye Abone Ol, Gökkuşağı Bayrağı’nı Kap!
 
Kaos GL Dergisi posta kutularınıza Gökkuşağı Bayrağı ile birlikte geliyor.
Militarizm, homofobi ve transfobi ilişkisini irdeleyen 117. Sayısı ile okurlarıyla buluşan Kaos GL Dergisi homofobiye ve transfobiye karşı okurlarını gökkuşağı bayraklarına ve Kaos GL Dergisine sahip çıkmaya çağırıyor. Kaos GL Dergisi abone olan ilk 50 kişiye Gökkuşağı Bayrağı kampanyası başlattı.
 
Kaos GL Dergisi’nin yayın hayatına devam edebilmesi için ve 17 yıldır olduğu gibi her iki ayda bir posta kutunuzda olabilmesi için dergimize sahip çıkmanızı bekliyoruz.

Kaos GL Dergisini hepimiz sevinçle, heyecanla, umutla okuduk. Dergi bizi büyüttü, biz dergiyi büyüttük. Kaos GL Dergisi abone olan ilk 50 kişiye Gökkuşağı Bayrağı hediye ediyor.
 
Kaos GL Dergisine abone olmak isteyen kişilere iki seçenek sunuyoruz:
Gökkuşağı Bayraklı abone olmak istiyorum diyorsanız, 40 TL
Klasik Abonelik, 25 TL
 
Ne hasta, ne günah, ne yasak! Yaşasın Eşcinsel Aşk! Diyoruz,
Hükümetin LGBT bireyleri görmezden gelmesine, ayrımcılık yasa tasarısından cinsel kimliğin çıkartılmasına, homofobi ve transfobinin her günümüzü karartmasına karşı Gökkuşağı bayraklarımızı sallıyoruz.
 
“Ben abone olurum ama dergiyi evde saklayamam” diyorsanız biz, siz kendinize ait bir eviniz olana kadar dergilerinizi saklayabiliriz. Ya da “ben abone olurum ama dergi bana gelmesin” diyorsanız sizin istediğiniz bir üniversite kütüphanesi veya başka bir kuruma, Sivil Toplum Kuruluşuna dergiyi gönderebiliriz. 

Dergimizin daha uzun yıllar ayakta kalması için abone olun ve arkadaşlarınızı abone olmaya teşvik edin! 
 
40 TL lik abonelik ücretini yatıran ilk 50 kişiye Gökkuşağı Bayrağı ve Kaos GL Dergisinin Militarizm dosya konulu 117. sayısı başlangıç olmak üzere, toplamda 6 sayı postalanacaktır. Parayı yatırdığınıza dair belgeyi abone@kaosgl.org ‘a ve Kaos GL - GMK Bulvarı 29/12 Demirtepe-ANKARA adresine iletmeniz gerekmektedir.

Bu kampanya sadece Türkiye sınırları içindeki okuyucular için geçerlidir.

Abonelik ücreti için:
Garanti Bankası Yenişehir Şubesi
Kaos Gey ve Lezbiyen Kültürel Araştırmalar ve Dayanışma Derneği
IBAN: TR17 0006 2000 4110 0006 2953 09


Etiketler: medya
İstihdam