01/12/2016 | Yazar: Kaos GL

Kaos GL, 1 Aralık Dünya AIDS Günü kapsamında Ankara’da HIV Konferansı ve HIV ile yaşayanlarla tanışma toplantısı düzenliyor.

Kaos Kültür Merkezi’nde bu hafta sonu HIV farkındalık etkinlikleri Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Kaos GL, 1 Aralık Dünya AIDS Günü kapsamında Ankara’da HIV Konferansı ve HIV ile yaşayanlarla tanışma toplantısı düzenliyor.

3 Aralık Cumartesi, 17:00

Neva Palas Otel

Kaos GL Derneği, 1 Aralık Dünya AIDS Günü kapsamında Ankara’da HIV Konferansı düzenliyor. Konferansta HIV’e dayalı damgalama, HIV ve AIDS ile yaşayanlar için akran danışmanlığı ve HIV enfeksiyonun Avrupa’daki yansımaları konuşulacak.

3 Aralık Cumartesi günü gerçekleşecek olan konferansta HIV akran danışmanı Yasin Erkaymaz, araştırmacı Furkan Hancıoğlu ve aktivist Rafael Bilidas konuşmacı olacak. Konferansın moderatörlüğünü Kaos GL’den Hasan Andreas Atik yapacak.

Neva Palas Otel adres: Esat Caddesi, No:32, Küçükesat, Ankara 

4 Aralık Pazar

Kaos GL, HIV+ kişileri 4 Aralık’ta Ankara’da yaşanılan zorlukları tartışmak ve dayanışmayı güçlendirmek için bir araya gelmeye çağırıyor.

HIV akran danışmanı Yasin Erkaymaz ve Kaos GL danışmanı Hasan Andreas Atik’in yer alacağı buluşmaya katılmak için pozitif@kaosgl.org adresine mail atmak gerekiyor.


Etiketler: insan hakları, sağlık
İstihdam