02/02/2017 | Yazar: Kaos GL

Kaos Kültür’ün kışı noktalayan Şubat ayı etkinliklerine göz attınız mı?

Kaos Kültür’de Şubat ayında neler var? Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Kaos Kültür’ün kışı noktalayan Şubat ayı etkinliklerine göz attınız mı?

Kaos Kültür Etkinlikleri Şubat ayı programı yayınlandı. Programdan katılmak istediğiniz etkinlikleri seçtiğinizde kkm@kaosgl.org a mail atmanız yeterli!

Kaos Kültür Etkinlikleri Şubat ayı program

4 Şubat Cumartesi, 15.00-17.00

LGBTİ’ler İçin Motivasyon Atölyesi: Danslı Yoga

Kaos GL derneği, atölye yoga ortaklığında devam eden lgbti motivasyon atölyelerinde bu ay dans ve yoga var. Dans akışları ve yoga asanalarını birleştireceğimiz bu atölye de, nefesin ve hareketin farklı ritimlerini deneyimleyecek, eğlenecek, zihnimizi sakinleştirerek rahatlayacağız.

Etkinlik ücretsizdir. Katılmak için kkm@kaosgl.org adresine iletişim bilgilerinizi mail atabilirsiniz.

 

7 Şubat Salı, 18.00

Gökkuşağı Aile Grubu Aylık Toplantısı

Ankara’ da LGBT’ lerin aileleri, her ayın ilk Salı günü buluşup kendi yaşadıkları süreçleri paylaşıyor. Kasım ayı toplantısına katılmak için 0 537 461 8808 numaralı Gökkuşağı Aile Hattı’nı arayabilirsiniz.

 

12 Şubat Pazar

Kadın Kadına Öykü Yarışması Jüri Toplantısı

12. Kadın Kadına Öykü Yarışması jürisi bir araya gelerek öyküleri değerlendirecek.

 

16 Şubat Perşembe, 11.00-13.00

LGBT Hakları Atölyesi

Kaos GL, Pembe Hayat Derneği gönüllülerine, danışma hizmeti veren uzman ve stajyerlerine dönük gerçekleştirilen insan hakları atölyelerinde bu ay Ceza İnfaz Sisteminde Sivil Toplum Derneği’ nden Zafer Kıraç ile LGBTİ mahkûmların sorunları, ihtiyaçları konuşulacak.

 

17 Şubat Cuma, 20.00

Kadın Kadına Şaraplı Buluşma

Kadın kadına içmek, oynamak, eğlenmek için buluşalım. Ankara Feminist Kolektif, Sportif Lezbon ve Kaos GL ortaklığında yapılacak buluşmaya katılmak için iletişim bilgilerinizi yazarak kkm@kaosgl.org adresine mail atmanız yeterli.

 

18 Şubat Cumartesi,11.30

Homofobi Transfobi Karşıtı Öğrenci Kahvaltısı

Homofobi ve transfobi karşıtı öğrencilerin ayda bir kez bir araya geldiği kahvaltılı buluşmalar yeni yılda da devam ediyor. Yılın ilk buluşmasına katılmak için iletişim bilgilerinizi kkm@kaosgl.org adresine yazabilirsiniz.

 

25 Şubat Cumartesi, 13.00 – 16.00

Gökkuşağı Aile Grubu ile Açılma Toplantısı

Kaos GL, Pembe Hayat dernekleri ve Gökkuşağı Aile Grubu ortaklığında yapılan açılma topantıları devam ediyor. Gökkuşağı aile grubundan ailelerle, LGBTİ’lerin buluşacağı açılma toplantısında ailelerle ailelerin açılma süreçleri ve LGBTİ’lerin ve gökkuşağı ailelerinin aileye açılma süreçleri, deneyimleri konuşulacak.

Katılmak için:kkm@kaosgl.org adresine mail atınız. Etkinliğe katılım ücretsizdir.

 

 26 Şubat Pazar, 10.00 – 18.00

LGBT Ruh Sağlığı Atölyeleri

TPD LGBTİ Birimi ve Kaos GL Derneği işbirliği ile ruh sağlığı alanında çalışanlara yönelik, cinsel yönelim ve cinsiyet kimliği ile ilgili başvurularda verebilecekleri hizmet konusundaki gerçekleşen LGBT Ruh Sağlığı Atölyeleri 2017 yılında devam ediyor. Prof. Dr. Melek Göregenli’nin ayrımcılık ve damgalanma, Umut Güneri’in  lgbt hareketi tarihi, Psikolog Sinan Tetik’in lgbt ailelerinin kabul süreci, Berna Savcı’nın toplumsal cinsiyet rollerine uymayan çocuklar, Psikologdoktor Zeynep Tüzün’ün toplumsal cinsiyet rollerine uymayan çocuklarla çalışmak konularında sunum yapacağı ve lgbt aile deneyimlerinin dinleneceği eğitim için son başvuru tarihi 24 Şubat Cuma.

Kayıt için bilgi@psikolog.org.tr adresine niyet mektubu ve özgeçmiş yollanması gerekiyor.

 

Etkinliklere katılmak için ve bilgi almak için  kkm@kaosgl.org adresine mail atabilirsiniz. Etkinlik mekânları yalnızca etkinlik katılımcılarına bildirilecek.


Etiketler: kültür sanat
İstihdam