03/01/2017 | Yazar: Kaos GL

Kaos Kültür yeni yılın ilk ayı etkinlik programı açıklandı.

Kaos Kültür’den yeni yıla merhaba! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Kaos Kültür yeni yılın ilk ayı etkinlik programı açıklandı. Mandaladan vegan ekolojik buluşmaya çok sayıda atölye, etkinlik ve toplantı katılımcıları bekliyor.

Kaos Kültür Etkinlikleri Ocak ayı programı yayınlandı. Programdan katılmak istediğiniz etkinlikleri seçtiğinizde kkm@kaosgl.org a mail atmanız yeterli!

Kaos Kültür Etkinlikleri Ocak ayı programı

3 Ocak Salı, 14:00 – 17:00

Gökkuşağı Aile Grubu Aylık Toplantısı

Ankara’ da LGBT’ lerin aileleri, her ayın ilk Salı günü buluşup kendi yaşadıkları süreçleri paylaşıyor. Kasım ayı toplantısına katılmak için 0 537 461 8808 numaralı Gökkuşağı Aile Hattı’nı arayabilirsiniz.

 

7 Ocak Cumartesi, 15.00 – 18.00

Mandala Çizim Meditasyon Atölyesi

Bu atölye de mandala hakkında konuşacak, meditasyon çalışması yapacak, hazırlanan şablonlarla uygulayıcı eşliğinde mandala uygulaması yapılacak. Sanat tarihçi Gözde Bulamaç’ın yürüteceği atölyede hislerimizi, dileklerimizi ifade edecek, rahatlama yolları bulacağız.

Katılım ücretsizdir. Bilgi ve katılım için: kkm@kaosgl.org adresine mail atınız.

 

7 Ocak Cumartesi, 20.00

Kadın Kadına Şaraplı Buluşma

Yeni yıla nasıl başlarsak öyle gidermiş. Kadın kadına içmek, oynamak, eğlenmek için buluşalım. Kaos GL ve Vegisso ortaklığında yapılacak buluşmaya katılmak için iletişim bilgilerinizi yazarak kkm@kaosgl.org adresine mail atmanız yeterli.

Katılım ücretsizdir.

Etkinlik Linki: https://www.facebook.com/events/654873931388144/

 

21 Ocak Cumartesi, 15:00-17.30

Vegan Ekolojik Buluşma: Geri Dönüşüm Atölyesi

Evde kullanmadığınız nesneleri atmayın. Getirin yeni şeyler yapalım. Yeni yılın ilk vegan ekolojik buluşmasında Damla Koç ile geri dönüşüm üzerine konuşacak, getirdiğimiz kullanım dışı, atık malzemelerden, yeni malzemeler yapacağız.

Etkinliğe katılım ücretsizdir. Bilgi ve başvur için kkm@kaosgl.org adresine mail atabilirsiniz.

 

22 Ocak Pazar, 12.00-17.00

LGBTİ’ler İçin Motivasyon Atölyesi: Thai Masajı

Gerginliğinizle baş etmekte zorlanıyor, kendinizi serbest bırakıp, gevşemek istiyorsanız burası tam yeri. Kaos GL, Pembe Hayat dernekleri ortaklığında, LGBTİ aktivistler için motivasyon atölyelerinde, bu ay Thai Masaj’ı var. İyileştirme yöntemi ve sanatı olan Thai masajı tüm organ ve dokulara canlılık veriyor, sevgi akışıyla zihnin rahatlatıyor, bedene şifa veriyor.

Etkinlik ücretsizdir.

Katılmak için kkm@kaosgl.org adresine mail atabilirsiniz.

 

28 Ocak Cumartesi, 13.00 – 16.00

Gökkuşağı Aile Grubu ile Açılma Toplantısı

Gökkuşağı aile grubundan ailelerle, LGBTİ’lerin buluşacağı açılma toplantısında ailelerle ailelerin açılma süreçleri ve LGBTİ’lerin ve gökkuşağı ailelerinin kendine açılma ve kabul süreçleri, deneyimleri konuşulacak.

Katılmak için: bilgi@pembehayat.org  adresine mail atınız.

 

29 Ocak Pazar, 10.00 – 18.00

LGBT Ruh Sağlığı Atölyeleri

TPD LGBTİ Birimi ve Kaos GL Derneği işbirliği ile ruh sağlığı alanında çalışanlara yönelik, cinsel yönelim ve cinsiyet kimliği ile ilgili başvurularda verebilecekleri hizmet konusundaki gerçekleşen LGBT Ruh Sağlığı Atölyeleri 2017 yılında devam ediyor. Psk. Sinan Tetik ile cinsel yönelim ve cinsiyet kimliği ile ilgili önyargı ve stereotipleri, Doç. Dr. Koray Başar ile cinsel yönelim gelişim süreci, trans kimlik gelişimi ve geçiş sürecinin işleneceği eğitim için son başvuru tarihi 26 Ocak.

Kayıt için bilgi@psikolog.org.tr adresine niyet mektubu ve özgeçmiş yollanması gerekiyor.

 

Etkinliklere katılmak için ve bilgi almak için  kkm@kaosgl.org adresine mail atabilirsiniz. Etkinlik mekânları yalnızca etkinlik katılımcılarına bildirilecek.


Etiketler: kültür sanat
İstihdam