10/05/2016 | Yazar: Kaos GL

17 Mayıs Uluslararası Homofobi ve Transfobi Karşıtı Gün için Kaos GL Dergi yine şanlıyor! Kaos GL Dergi’nin iki ayda bir kapınızı çalmasını ister misiniz? Kaos GL ve KaosQ+ yıllık 50 lira!

Kapını her iki ayda bir Kaos GL Dergisi çalmasın mı? Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

17 Mayıs Uluslararası Homofobi ve Transfobi Karşıtı Gün için Kaos GL Dergi yine şanlıyor! Kaos GL Dergi’nin iki ayda bir kapınızı çalmasını ister misiniz? Kaos GL ve KaosQ+ yıllık 50 lira!

17 Mayıs Uluslararası Homofobi ve Transfobi Karşıtı Gün vesilesiyle Kaos GL Dergisi ve KaosQ+ güçlerini birleştiriyor! Türkiye’den ve dünyadan haberleri, homofobi ve transfobi karşıtı hareketin gündemini sizinle paylaşıyor.

Siz de yıllık sadece 50 TL’ye Kaos Dergilerini adresinize alabilirsiniz. “Senelik abone ücreti sadece 50 TL, senede 50 TL’yi nelere vermiyoruz ki!” dediğinizi duyar gibi oluyoruz. 

Evet, bizce de bu derginin daha geniş ağlara ulaşması için her birimizin yapabileceği bir şeyler var. Sizler de abone olabilir, dostlarınıza abonelik hediye edebilirsiniz.

Yalnızca elektronik de mümkün!

“Dergiye destek olmak istiyorum ama koşullarım uygun olmadığı için evime gelmesini istemiyorum” mu diyorsunuz, dergiye yalnızca elektronik formatta ulaşabilirsiniz. Dergiye abone olarak dergiye destek olabilir veya bir üniversite kütüphanesine Kaos GL Dergisi'nin ulaşmasını sağlayabilirsiniz…

Dergiyi eve götüremem, yurtta saklayamam diyorsanız internet üzerinden dergimize www.kaosgldergi.com adresinden ulaşabilirsiniz.

22 yıllık arşiv, tek tıkla!

Kaos GL Dergisi’nin 1’den 147’ye bütün sayılarının PDF’lerine kaosgldergi.com adresinden ulaşabilirsiniz. Dergi dosya konuları üzerinden yazılar, kaosgl.org sitesine girilmeye devam ediyor olacak.

Yeni sayılarla birlikte geçmiş bir senenin LGBT gündemini ve LGBT’ler ve homofobi karşıtlarının gözüyle, Türkiye ve dünya gündemini takip etmiş olmak için Kaos GL Dergi’ye abone olun.

Abone olmak için;

Buradaki formu doldurun, e-posta üzerinden size ulaşalım. Formu doldurduktan sonra size ileteceğimiz hesap numarasına 50 lira göndermeniz yeterli!

Bilgi almak için abone@kaosgl.org adresine mail yollayabilir veya 0 312 230 0358 telefon numarasından bizlerle bağlantı kurabilirsin. 


Etiketler: kültür sanat
İstihdam