14/06/2012 | Yazar: Kaos GL

Adana’da bir kişi eşcinsel olduğunu ileri sürdüğü kişinin kendisine ıslık çaldığını iddia ederek önce darp etti ardından bıçaklayarak yaraladı.

Kendisine Islık Çaldı Diye Bıçakladı Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
Adana’da bir kişi eşcinsel olduğunu ileri sürdüğü kişinin kendisine ıslık çaldığını iddia ederek önce darp etti ardından bıçaklayarak yaraladı.
 
Habervitrini.com’un haberine göre olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Kurtuluş Mahallesi’nde meydana geldi.
 
İddiaya göre, Mustafa M. (28) Ziyapaşa Bulvarı’nda gezmeye çıktı. Bu arada arkasından gelen ve eşcinsel olduğunu öne sürdüğü Mehmet Ö. (44), kendisine ıslık çaldı. Buna sinirlenen Mustafa M., bir mağazanın önünde yakaladığı Mehmet Ö.’yü herkesin gözü önünde darp etmeye başladı. Mehmet Ö., mağazanın içine kaçarak kurtulmaya çalıştı, ancak Mustafa M. mağazanın içine girerek Mehmet Ö.’yü çıkartıp darp etmeye devam etti. Mustafa M., darp ettikten sonra yanında bulunan bıçağı çıkartarak Mehmet Ö.’yü bacağından bıçaklayıp olay yerinden ayrıldı. Bu arada, kavgayı gören şahıslar polise haber verdi. Olay yerine gelen polis yaptığı araştırmada Mustafa M.’yı bıçakla birlikte yakalayarak polis merkezine götürdü.

Mehmet Ö. ise çağrılan ambulansla Adana Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Mehmet Ö. tedavi edildikten sonra taburcu olurken, Mustafa M. de çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 

Etiketler: insan hakları, nefret suçları
İstihdam