08/01/2010 | Yazar: Kaos GL

Antalya'nın Alanya ilçesinde dün akşam kendilerini sivil polis olarak tanıtan 3 kişi tarafından zorla kaçırılarak tecavüze uğradığını iddia eden laboratuar teknisyeni

Kendisini ‘Metroseksüel’ Olarak Nitelendiren Kişi Tecavüze Uğradı Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Antalya'nın Alanya ilçesinde dün akşam kendilerini sivil polis olarak tanıtan 3 kişi tarafından zorla kaçırılarak tecavüze uğradığını iddia eden laboratuar teknisyeni 26 yaşındaki A.S. polise başvurdu.

Alanya'nın en işlek caddesi olan Keykubat Caddesi üzerinde yürüyüş yapan laboratuar teknisyeni A.S., otomobille yanına yaklaşarak kendilerini sivil polis olarak tanıtan 3 kişi tarafından zorla bir otomobile bindirildiğini ve dağlık bir alana götürüldükten sonra tecavüze uğradığını iddia etti. A.S.'nin ifadesinde, “Beni araçtan indirerek önce dövdüler, ardından tecavüz ettiler. Bağırınca koli bandı ile ağzımı kapatarak etkisiz hale getirdiler. Daha sonra 2 cep telefonumu ve cüzdanımdaki 110 lirayı alarak beni dağ başında bırakıp gittiler. Olaydan sonra 20 dakika yürüdüm. Ardından ana caddede bir araç durdurarak yardım istedim ve karakola geldim” dediği belirtildi.

İfadesinde kendisini ‘metroseksüel’ olarak nitelendirdiği öğrenilen A.S., Alanya Adli Tıp Kurumu ve Alanya Devlet Hastanesi'nde muayene edildikten sonra Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı'na ifade vermek için Alanya Adliyesi'ne getirildi.

En son özel bir hastanede çalıştığı ve 2 aydır işsiz olduğu belirtilen A.S.'ye tecavüz ettiği iddia edilen kişileri yakalamak için çalışmalar sürüyor.
 

Etiketler: insan hakları
İstihdam