30/10/2015 | Yazar: Kaos GL

Vücudundaki her bir nota başka bir kadın sayesinde hayat bulmuştu.

Keşif Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Demhat Aksoy’un T-rans rumuzuyla 10. Kadın Kadına Öykü Yarışması’nda yer alan öyküsü: Vücudundaki her bir nota başka bir kadın sayesinde hayat bulmuştu.

Bazı sesler herkes tarafından duyulmaz. Onları duymak için önce hissetmek önde gelir. Bu his bedensel olandan öte ruhla bütünleştiği zaman elzem tatlardan olur ve ezgisine doyulmaz hale gelir. İşte tam da böyle bir şey yaşamıştı o gece. Daha önce hiç duymadığı ezgiler birbiri ardına sıralanmış ve o elzem tadı yakalamıştı. Daha önce bir kadın bedenine bu denli yakınlaşmamıştı, olan şeyler ona bir yandan garip de geliyordu aslında. Bir yandan bastırmaya çalıştığı suçluluk duygusu, bir yandan tadına doyamadığı eşsiz ziyafet. Suçluluk duyuyordu çünkü kadındı ve başka bir kadın ile keşfetmişti bu hoş tınıları. Belki başkalarına göre yanlış diye böyleydi.

İlk dokunduğu anda tenlerin sürtünmesi dikkatini cezp etmişti. Her şeye olabildiğince odaklanmıştı ve olan biten bütün fısıldamaları duymuştu. Daha sonra kendine çevirdi yönünü o an bir şeyler olduğunu fark etti. Ritmik bir şeydi bu, gitgide artan ve şiddetlenen bir ritim. Sonra en çok ses veren iki dudağına odaklandı, ıslaklardı. Islaklığın verdiği hissi daha iyi anlayabilmek için gözlerini kapadı ve dudakların ezgilerine kapıldı. Bu karanlıktan pek memnundu ve kapalı gözleriyle bütün ezgileri bir bir dinledi. Vücudundaki her bir nota başka bir kadın sayesinde böyle hayat bulmuştu. Hiç bilmediği yerler keşfetmiş, hiç duymadığı sesler duymuş ve bunun büyüsüne kendini kaptırmış vaziyette yatağında uzandığı yerden sigarasını yaktı. O artık kendi benliğini, bedenini, varoluşunu başka bir beden vasıtasıyla keşfetmiş bir mucitti.

Ertesi gün evindeydi. Hazırlanıp çalıştığı masa başı işine dönmeliydi. Hiç de gidesi gelmedi o an. Hala aklı gece olan fısıldamalarda, yerli yersiz çığlıklardaydı. Zor bela yetişti işyerine. Masasının başına geçti. Masada duran kartvizitine ilişti gözü. Kendi ismi yazıyordu kartvizitte. İsminin önüne keşfine dair şaşaalı bir unvan gerektiğini düşündü ve gülümsedi kendi kendine. O sırada patronun odasından sesler geliyordu kulağına. Kafasını kaldırdı, seslere kulak verdi bir süre. Anlaşıldığı kadarıyla yeni bir iş görüşmesiydi. İçeriden gelen ses hiç yabancı değildi ve daha net duymak için ayağa kalktığı sırada kapı açıldı ve gece boyunca bedeninde duyduğu ne varsa tekrar faaliyete geçmişti. Daha şiddetli, daha çığlık çığlığa bir hal aldı. Patronun odasından gülümseyerek çıkan kişi dün geceki keşfinin ortağıydı.

*Siz de öykü, yazı ve deneyimlerinizle KaosGL.org’un kadın sayfasında yer almak isterseniz kadin@kaosgl.org adresine mail atabilirsiniz.


Etiketler: kadın
İstihdam