10/09/2013 | Yazar: O. Demet Yanardağ

‘Biz orospuların bile ağzı bu kadar çok çalışmazken, nedir bu namusluların hali?’ demeden geçemiyorum.

Kim Bu Meslek Erbabı? Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
Çoğu insan maden işçiliğinden anlamaz, inşaattan anlamaz. Mühendislikten, doktorluktan, zarttan zurttan da anlamaz. Bu nedenle bu meslek dalları hakkında pek konuşmaz, sadece anlayanlar konuşur. Fakat iş Orospuluğa gelince; herkesin söyleyecek bir sözü vardır. Çünkü inkâr etseler de, içlerinde bir yerde Orospuluk mevcuttur.
 
Eee bilen konuşsun derim hep, meret bu mesleği herkes biliyor demek! Herkesin içinde bir Orospu saklı ve konu açılınca, o Orospu da dışarı fırlayıveriyor.
 
Yapmasınlar diyen... Namuslu iş bulsunlar diyen... Kolay yoldan para kazanıyorlar diyen...
 
Torba değil mübarek! “Biz orospuların bile ağzı bu kadar çok çalışmazken, nedir bu namusluların hali?” demeden geçemiyorum. Namus kelimesi de tartışmalı bir kavram. Nerededir bu namus? İki bacak arasında mı? Vekil olup, mevki sahibi olup halkın vergilerini yandaşlarına peşkeş çekenlerin namusu tartışılmıyor da bir saati yüz liradan zevk satan Orospunun işi tartışılıyor. Kolay yoldan para kazanmak hangisi? Hem Orospuluk kolaysa, ne diye zor işi yaparsınız? Pardon han’fendi ben Orospuyum da, siz salak mısınız?
 
Orospu Aşağı, Orospu Yukarı...
Zevkli meslektir Orospuluk, ah birde devlet görevini yapsa… Asayişi sağlamakla mükellef olan polisler, Orospularla uğraşacağına kendi işini yapsa… Mutluluk sattığımız için cezaya çarptırmak yerine, öldürülmememiz için önlemler alsa… Ama yok! Kimsenin işi yok! Sanki iş olsun diye değil de, milletin ağzına Orospu olmuşuz. Biri kalkar, Orospuluk yasaklansın der; öteki kalkar, Orospular kocamı elimden aldı der; bir başkası da kızdığı herkesi bizim çocuğumuz sanar.
 
Hakkında iki bin yıldır dedikodu yapılan Hz. İsa’dan bile daha çok konuşuluruz. Ne meşhuruz be, ne meşhuruz! Hakkımızda konuşulduğu kadar, kimin hakkında konuşulmuştur? Dünyadaki bütün önderlerden, bütün ünlülerden, bütün mucitlerden daha ünlüyüz! Başbakanlıktan bile çok konuşulan bir meslek erbabıyım. Kendimle de, tüm meslektaşlarımla da gurur duyuyorum Siz konuşun, ben çalışayım. Az laf çok iş ayol! 

Etiketler:
İstihdam