09/04/2015 | Yazar: Kaos GL

Kocaeli Üniversitesi LGBTİ Kolektifi ‘Kampüste, kantinde, amfide nefrete dur de!’ diyerek kampüste yürüyüş gerçekleştirdi.

Kocaeli Üniversitesi LGBTİ Kolektifi nefrete karşı yürüdü Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
Kocaeli Üniversitesi LGBTİ Kolektifi “Kampüste, kantinde, amfide nefrete dur de!” diyerek kampüste yürüyüş gerçekleştirdi.
 
Kocaeli Üniversitesi LGBTİ Kolektifi  “Kampüste, kantinde, amfide nefrete” karşı üniversitede yürüyüş gerçekleştirdi. İletişim Fakültesi önünde toplanan LGBTİ Kolektifi “Kampüste, kantinde, amfide LGBTİ’ler her yerde” ve “Susma haykır eşcinseller vardır” sloganlarıyla Sosyal Tesisler’e doğru yürüyüşe geçti. 
 
Üniversiteli LGBTİ’ler Hukuk Fakültesi önünden Sosyal Tesisler’e kadar “Nefrete karşı isyan koşusu” gerçekleştirdi ve Sosyal Tesisler’de basın açıklaması düzenlendi.
 
Yapılan açıklamada “AKP yandaş Rektörleri ile gerici dönüşümleri hedeflerken kampüslerde LGBTİ’lerin varlığını da etkinliklerini de yasaklamaya çalışıyor. Bizler LGBTİ Kolektifi olarak sokakları, meydanları terk etmediğimiz gibi kampüslerde de var olma mücadelemize devam edeceğiz” denildi. (kolektifler.net) 

Video Haber İkon  İlgili Video:


Etiketler: insan hakları, eğitim
İstihdam