27/01/2022 | Yazar: Kaos GL

KOLİ Art Space’de M.Wenda Koyuncu Küratörlüğünde Gülen Eren'in “Ayaklarımın Altındaki Toprak” isimli kişisel sergisi 5 Şubat Cumartesi açılıyor!

KOLİ Art Space, “Ayaklarımın Altındaki Toprak”a çağırıyor Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

KOLİ Art Space’de M.Wenda Koyuncu Küratörlüğünde Gülen Eren'in kişisel sergisi açılıyor!

“Ayaklarımın Altındaki Toprak: Bütüncül Bir Dünya İmgesini Oluşturmanın İmkansızlığı Üzerine Bir Davet” isimli sergi 5 - 26 Şubat tarihleri arasında, KOLİ Art Space’de izlenebilecek.

KOLİ Art Space, sergiyi şöyle duyurdu: “Ayaklarımın altındaki toprak…; insan belleğini yaralı bir haritadan ibaret kılan, ruhsal dünyası üzerinde kederli oyuklar açan çeşitli toplumsal, siyasi ve psikolojik halleri bir araya getiriyor. Gülen Eren’in son yıllardaki üretimlerinden oluşan sergi bütüncül bir dünya imgesini oluşturmanın imkandışılığını sorgulamaya davet ediyor.”

Gülen Eren’in farklı disiplinleri bir arada kullandığı “Ayaklarımın Altındaki Toprak” sergisi kapsamında 19 Şubat Çarşamba, saat 15:00’te M. Wenda Koyuncu eşliğinde sergi konuşması gerçekleşecek.

koli-art-space-ayaklarimin-altindaki-toprak-a-cagiriyor-1

KOLİ Art Space hakkında

Kadıköy/İstanbul'da yer alan KOLİ Art Space, Yasemin Kalaycı ve Elçin Acun tarafından kurulmuş kar amacı  gütmeyen, bağımsız bir çalışma, üretme ve sergileme alanıdır. Sanatsal deneyim ve işbirliği ekseninde  dolaşan KOLİ, feminist ve queer sanatçılar arasındaki diyaloğun desteği ile var olur. Kapsayıcılık ve  çeşitliliğin gücü ile beslenir, kimliğin ve cinsiyetin akışkanlığına odaklanarak değişim ihtiyacının zorunluluğu  inancından doğmuş bir sanat alanıdır.  

 


Etiketler: kültür sanat
İstihdam