31/05/2022 | Yazar: Kaos GL

Zeynep Gönen’in Tanıdık/Tuhaf sergisi Sınır/sız ekibi küratörlüğünde 11 Haziran – 4 Temmuz 2022 tarihleri arasında KOLİ Art Space’te gerçekleşecek

KOLİ Art'ta yeni sergi: Tanıdık/Tuhaf Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Ankara yaşayan ve üreten sanatçı Zeynep Gönen’in İstanbul’da gerçekleşecek ilk kişisel sergisi Sınır/sız ekibi küratörlüğünde KOLİ Art Space’te izleyiciyle buluşuyor. 

Gücünü doğal materyallerle insan yapımı malzemeler arasındaki ilişkisellikten alan Gönen Tanıdık/Tuhaf sergisini olağan hallerinden referansla kendi formunu bulan/yaratan, en önemlisi de kendi potansiyelinden haberdar olan nesneleri ikilikler üzerine inşa ediyor. 

koli-art-ta-yeni-sergi-tanidik-tuhaf-1

Aktivizmin sınırlarının daraltıldığı zamanlarda sanatın güçlendirici, tahayyül açıcı bir eylem olduğunu hatırlamak ve queer feminist dile alan açmak üzere bir araya gelen Sınır/sız ekibi ilk sergisini 2018 yılında gerçekleştirdi. İlhan Sayın, Ozan Ünlükoç, Metin Akdemir, Şafak Şule Kemancı Sınır/sız ekibinde yer alıyor.

Tanıdık/Tuhaf sergisi kapsamında 25 Haziran Cumartesi günü saat 16.00’da KOLİ Art Space’te Zeynep Gönen’in katılımıyla bir konuşma da gerçekleştirilecek.  

Açılış: 11 Haziran Cumartesi saat 18:00’da gerçekleşecek

Adres: Rasimpasa Mh. Yurttas Sk. No:14/A Kadiköy/İstanbul 



Etiketler: kültür sanat
İstihdam