18/04/2018 | Yazar: Kaos GL

Bu sene yedincisi gerçekleşen KuirFest, 21-22 Nisan tarihlerinde Denizli’de izleyiciyle buluşacak.

KuirFest, Denizli’ye gidiyor! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Bu sene yedincisi gerçekleşen KuirFest, 21-22 Nisan tarihlerinde Denizli’de izleyiciyle buluşacak.

Pembe Hayat KuirFest, yedinci yılını kutluyor. Kendine yeni duraklar ve yeni izleyiciler bulan festival, 21-22 Nisan’da Denizli için yola çıkacak.

Festivalde, başrolünde eşcinsel bir karakterin yer alması sebebiyle Finlandiya sinemasında ilklere imza atan, Leevi’nin babasının göl evini onarıma gittikten sonra gelişen olayları anlatan Sazlıkta Bir An; gelenek, aşk, kimlik gibi temaları izleyicide tartışmaya açan Kayısı Bahçeleri ve Keyifler Gıcır Kısa Seçkisi izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Gösterimlerin tümü İngilizce ve Farsça altyazılı olacak.

Film gösterimlerinin yanı sıra, Bağbaşı Yaylası’nda gerçekleştirilecek Queer Piknik ve Baran Ergenç ile Beden Atölyesi, festivale eşlik eden etkinliklerden. Queer Piknik ve Beden Atölyesi için 10.00’da ASAM binası önünden, 10.15’te Forum Çamlık AVM önünden servis kalkacak. Beden Atölyesi’ne katılacaklar yanlarında rahat kıyafetler ve mat ya da yer örtüsü getirmeleri gerekiyor.

Programı detaylı incelemek ve şehrinize gelmesi için KuirFest ile iletişime geçmek için, festivalin web sitesini ziyaret edebilirsiniz.


Etiketler: kültür sanat
İstihdam