28/06/2012 | Yazar: Kaos GL

Kylie Minogue’un kariyerinin 25. yılı, Cenk Erdem ve EMI Müzik Türkiye işbirliği ile 6 Temmuz gecesi İstanbul’da kutlanacak.

Kylie ile 25 ‘K25 PARTY’ Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Kylie Minogue’un kariyerinin 25. yılı, Cenk Erdem ve EMI Müzik Türkiye işbirliği ile 6 Temmuz gecesi İstanbul’da kutlanacak. 

1987 yılında bir Little Eva cover’ı olan ilk single çalışması şarkısı “Locomotion” ile kendi ülkesi Avustralya’da tam 7 hafta satış 1 numarası olduktan sonra yıldızı parlayan ve ikinci single’ı “I should be so lucky” ile İngiltere’de de 1 numara olduğundan beri pop tarihinin efsanelerinden biri haline gelen Kylie, kariyerinin 25. yılını “Best of Kylie” albümüyle ve eski şarkılarına yepyeni kayıtlarla kutluyor.  
 
“Timebomb” adında yepyeni bir şarkı da hazırlayan Kylie, 2001 yılında “Can’t Get You out of my head” şarkısıyla bir disko divası haline geldiğinden beri dans ettirmeye devam ediyor. Pop prensesi  Kylie Minogue’un kariyerinin 25. yılı, Cenk Erdem ve EMI Müzik Türkiye işbirliği ile 6 Temmuz gecesi, Galatasaray’da, Boğaz manzarasında, Fiyaka Club & Lounge’da kutlanacak.
 
İngiltere’de 7 satış bir numarasıyla tüm zamanların en çok single satan kadın şarkıcısı olarak ödüllendirilen Kylie için düzenlenen partide Madonna, Britney Spears gibi müzik dünyasının en başarılı kadınlarının şarkılarına da yer veriliyor olacak.
 
Cenk Erdem, daha önce Kylie Minogue’un “Boombox”, “X” ve “Aphrodite” albümlerinin resmi tanıtım gecelerini de düzenlemişti. Kylie kutlamasında geceye giriş ücretsiz.
 
KYLIE İLE 25, "K25 PARTY”, 6 TEMMUZ 2012, CUMA, SAAT:22.00
FİYAKA CLUB LOUNGE
 
FİYAKA CLUB & LOUNGE: Tomtom mahallesi, Yeni Çarşı Caddesi, No:38, Kat:4, Beyoğlu, İstanbul, TEL:+90 5359764573

Etiketler: kültür sanat
İstihdam