05/06/2015 | Yazar: Kaos GL

Lambdaistanbul Haziran’da ‘Lezbiyen, Biseksüel Kadın Buluşması’ ve ‘Kendin Yap Atölyesi’ gibi bir dizi etkinliğe ev sahipliği yapacak.

Lambdaistanbul Haziran’da da dopdolu Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
Lambdaistanbul Haziran’da “Lezbiyen, Biseksüel Kadın Buluşması” ve “Kendin Yap Atölyesi” gibi bir dizi etkinliğe ev sahipliği yapacak.
 
Fotoğraf: Sevra Nihal Ünal
 
Lambdaistanbul Kültür Merkezi (LKM) Haziran ayı programını açıkladı. Kadıköy’deki merkezinde çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapan LKM bu ay da dopdolu.
 
LKM’de Haziran, ayın 6’sında “Kendin Yap Atölyesi” ile başlayacak. “Kendin Yap” evimizdeki, arkadaşlarımızdaki, oradaki buradaki kullanılmayan eski eşyaları atıl olmaktan kurtarıp yeni ve dekoratif objeler haline dönüştürmeye dayalı bir atölye. Etkinlik saat 16.00’da başlayacak.
 
Bu ay LKM’de “İşaret Dili” atölyeleri de başlıyor. 9 Haziran’dan itibaren her Salı günü saat 19.00’da Lambdaistanbullular işaret dilini öğrenecek.
 
Lambdaistanbul’un Haziran ayında öne çıkan etkinliklerinden bir diğeri ise 12 Haziran saat 16.00’da yapılacak “Lezbiyen ve Biseksüel Kadın Buluşmaları”. Erkeklere kapalı olan etkinlikte görünmez kılınan eşcinsel ve kadın deneyimleri konuşulacak.
 

Etiketler: kültür sanat
İstihdam