07/03/2016 | Yazar: Kaos GL

Ablalar, ablacılar, lipstickler, butchlar, pillow queenler, dykeler duyanlar duymayanlara iletsin: Lezbiyen Biseksüel Feministler bu cuma 5. Feminist Forum etkinlikleri kapsamında Ankara’da!

Lezbiyen Biseksüel Feministler, 5. Feminist Forum’da! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Ablalar, ablacılar, lipstickler, butchlar, pillow queenler, dykeler duyanlar duymayanlara iletsin: Lezbiyen Biseksüel Feministler bu cuma 5. Feminist Forum etkinlikleri kapsamında Ankara'da!

Lezbiyen Bi̇seksüel Feministlerin yolu Feminist Forum'a ve sizlerle tanışmak ve kaynaşmak için Ankara'ya düştü! Kadın kadına cinsellikte tabuları, mitleri, flört hallerimizi, heteropatriyarkal dünyada susturulmaya çalışılan, iktidar ilişkileri arasında boğulan hazlarımızı konuşmak isterseniz 11 Mart Cuma akşamı saat 18:30 - 20:30 arası Lezbiyen Biseksüel Feministler sizleri tanışmaya bekliyor!

Etkinlik natrans erkeklere kapalıdır.

Atölye kontenjanı 20 kişidir. 

Kayıt yaptırmak için asli@kaosgl.org adresine mail atmanız yeterli.

Yer: Roxanne, Konur Sokak, No: 10/19, Çankaya / ANKARA

Feminist Forum'da bu sene neler var?

Kaos GL Derneği’nin düzenlediği 5. Feminist Forum “Beden” temasıyla 12-13 Mart tarihlerinde Ankara Üniversitesi Kadın Çalışmaları Bölümü’nün ev sahipliğinde Ankara Üniversitesi Cebeci Kampüsünde, Ahmet Taner Kışlalı Sanat Evi’nde herkesin katılımına açık gerçekleşecek. 

Feminist Forum’da bu yıl feminist tartışmalara bedensel müdahaleler, neoliberalizmin beden kurgusu ve sanat tarihinde cinsiyetli bedenler panelleri ile Lezbiyen Biseksüel Feministler’in yönlendirici olduğu cinsellik atölyesi yapılacak.

Feminist Forum’un tam programına buradan ulaşabilirsiniz.

Lezbiyen Biseksüel Feministler ile ilgili ayrıntılı bilgi için burayı ziyaret edebilirsiniz.

 


Etiketler: kadın
İstihdam