27/01/2017 | Yazar: Kaos GL

Lezbiyen Youtuber çift Domo ve Crissy, Domo’nun hamile olduğunu açıkladığı videodan beri gelen nefret yorumlarıyla mücadele ediyor.

Lezbiyen Youtuber Domo: ‘Hamile kadın stereotipleriniz kimin umurunda?’ Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Lezbiyen Youtuber çift Domo ve Crissy, Domo’nun hamile olduğunu açıkladığı videodan beri gelen nefret yorumlarıyla mücadele ediyor.

Lezbiyen Youtuber çift Domo ve Crissy, Youtube’a katılmalarının ilk yılını tamamlarken 1 milyon 500 bin takipçiye ulaştılar. Birbirlerine yaptıkları şakaları, meydan okuma oyunlarını, kavgalarını ve günlük ev hallerini videolaştırarak kanalda yayınlayan çift son zamanlarda nefret yorumlarıyla mücadele ediyor.

Domo, 30 hafta önce çektiği bir videoda Crissy’e hamile olduğunu söylüyor. İkili, uzun zamandır bekledikleri için bu haberi takipçileriyle paylaşırken, sonraki videolarda sürekli olarak nefret yorumlarıyla karşılaşıyorlar. Bunun üzerine Domo, İnstagram hesabından bir fotoğraf paylaşarak “Stereotipleriniz kim umurunda?” diyor:

“Ben bir kadınım. Hayatım boyunca çocuk sahibi olmak istedim. Nasıl giyinmek istiyorsam öyle giyindim, “kadın nasıl giyinir” saçmalıklarına mahal bırakmayan, stereotiplerinizi umursamayan bir kadın oldum. Kimin umurunda sürekli sportif kıyafetler giyiyorsam? Kimin umurunda “normal bir hamile kadın” gibi gözükmüyorsam? Ben Dominic’in annesiyim ve bundan gurur duyuyorum. Dominic’e hamile kalabilmek için sperm bankalarıyla uğraştım ve şimdi o, karnımda. Dominic doğduğunda da ona sadece bu nefret dolu dünyada her zaman kendisi olması ve ne olursa olsun ayağa kalkabilmesi için uğraşacağım. Dominic, sen beni daha iyi bir insan yapacaksın!”

Domo ve Crissy’nin Youtube kanalına buradan ulaşabilirsiniz.


Etiketler: kadın
İstihdam