01/02/2015 | Yazar: Kaos GL

Cinsel Eğitim Tedavi ve Araştırma Derneği’nden (CETAD) gönüllü psikiyatrların katkılarıyla üç şehirde düzenlenen toplantılar devam ediyor.

LGBT ailelerinin Şubat buluşmaları Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
Cinsel Eğitim Tedavi ve Araştırma Derneği’nden (CETAD) gönüllü psikiyatrların katkılarıyla düzenlenen aile toplantıları devam ediyor. 
Cinsel Eğitim Tedavi ve Araştırma Derneği’nden (CETAD) gönüllü psikiyatrların katkılarıyla üç şehirde düzenlenen toplantılar devam ediyor. 

Cinsel Eğitim Tedavi ve Araştırma Derneği’nden gönüllü psikiyatrların katkılarıyla düzenlenen LGBT Aileleri İstanbul Grubu (LİSTAG) ve Gökkuşağı Aile Grubu (GAG) toplantıları devam ediyor.
 
Çocuğunun, kardeşinin veya herhangi bir akrabasının eşcinsel, biseksüel, trans olduğunu öğrenen ve bu konu hakkında konuşmak isteyen herkesin beklendiği toplantıların detayları şöyle:
 
Ankara
3 Şubat Salı akşamı 18:00’de Psikiyatri Derneği Genel Merkezi’nde yapılacak toplantıya katılım için lütfen 0537 461 8808 nolu Gökkuşağı Aile Grubu (GAG) Danışma Hattı’nı arayınız.  
 
İstanbul
5 Şubat Perşembe akşamı 17:30’da Cinsel Eğitim Tedavi ve Araştırma Derneği’nde (CETAD) yapılacak toplantıya katılım için lütfen 0531 467 7753 nolu LİSTAG Danışma Hattı’nı arayınız.
 
İzmir
5 Şubat Perşembe akşamı 17:00’de Psikiyatri Derneği İzmir Şubesi'nde yapılacak toplantıya katılım için lütfen 0506 633 1777 nolu telefonu arayınız.

Etiketler: insan hakları, aile
İstihdam