05/02/2024 | Yazar: Kaos GL

LGBTİ+ içerikli manga çevirileri yayınlayan Jiangzaitoon'un internet sitesi erişime engellendi. Site, jiangzaitoon.info adresine taşındı.

LGBTİ+ çizgi roman sitesine erişim engeli Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

LGBTİ+ içerikli manga çevirileri yayımlayarak manga kültürüne dair Türkçe çizgi roman arşivi oluşturan Jiangzaitoon'un internet sitesi jiangzaitoon.cc, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumunun (BTK) 2 Şubat tarihli kararıyla erişime engellendi.

Free Web Turkey’nin duyurduğu engel kararının ardından, Jiangzaitoon yeni siteye geçti. Site, Jiangzaitoon.info adresi üzerinden yayınına devam edecek:

Merhaba değerli okuyucularımız

Sitemizin taşınması bitmiştir! Site adımız http://Jiangzaitoon.info olarak değişmiştir. Artık sitemize Jiangzaitoon./co/cc adresinden giremezsiniz! Lütfen http://Jiangzaitoon.info bağlantısı üzerinden sitemize giriş yapınız. Sitemiz yoğunluktan ve henüz yeni olduğundan yavaşlamalar yaşayabilir, sabırlı olmanızı rica edeceğiz. Ayrıca URL değişimi yaşadığımız için maalesef ki açılan bildirimler gitmiş bulunmaktadır. Üyelikleriniz ve kitaplığınıza eklediğiniz seriler aynı şekilde durmaktadır. Tek yapmanız gereken şey, bildirimlerimizi tekrardan açmak. İsterseniz ana sayfa ve kullanıcı ayarları sayfasının başlarında yer alan yazılara tıklayarak açabilirsiniz, isterseniz sitenin sağ altında bulunan zile basarak açabilirsiniz. Sitemize girmek için eski değil, yeni adımızı kullanmayı unutmayın! Ayrıca bunu diğer tanıdıklarınıza duyurursanız da çok müteşekkir oluruz. Değerli okuyucularımıza keyifli okumalar dileriz~ https://jiangzaitoon.info


Etiketler: insan hakları, medya, kültür sanat
İstihdam