03/10/2018 | Yazar: Kaos GL

Pembe Hayat KuirFest sekizinci senesini LGBTİ+ temalı filmleri çevrimiçi erişime açacağı LGBTİ+ Film Platformu ile kutlayacak.

LGBTİ+ Film Platformu kuruluyor Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Pembe Hayat KuirFest sekizinci senesini LGBTİ+ temalı filmleri çevrimiçi erişime açacağı LGBTİ+ Film Platformu ile kutlayacak.

LGBTİ+ hakları mücadelesine sanat aracılığıyla ifade alanları yaratmayı amaçlayan Pembe Hayat KuirFest sekizinci senesini LGBTİ+ Film Platformu ile açacağını duyurdu.

Çevrimiçi erişime açık olacak LGBTİ+ temalı filmleri bir araya getirmeyi hedefleyen “LGBTİ+ Film Platformu” fikri #LGBTİFilmleriYasaklanamaz hashtag kampanyası sırasında ortaya çıktı.

İlk hedef Türkçe altyazılı 50 LGBTİ+ filmi

Ocak 2019’dan itibaren takipçileriyle buluşacak olan LGBTİ+ Film Platformunun ilk hedefi Türkçe altyazılı 50 LGBTİ+ filmini bir araya getirmek. Pembe Hayat KuirFest ekibi bu platformda zaman içinde uzun metrajından kısasına, kurmacasından belgeseline pek çok filmi izleyici ile buluşturmayı umuyor.

Nasıl dâhil olabilirsiniz?

Hazırlıklarına başlanan LGBTİ+ Film Platformu için KuirFest çok yakında yeni bir duyuruyla takipçilerine ulaşacak. Filmini dâhil etmek isteyen yönetmenler FilmFreeway üzerinden açılacak başvuru ile filmini platforma ulaştırabilecek.


Etiketler: kültür sanat
İstihdam