23/10/2023 | Yazar: Kaos GL

Kuir Kıbrıs, “LGBTİ+ kapsayıcı sağlık mümkün!” diyerek sağlık çalışanları ile yuvarlak masa toplantısı gerçekleştirecek.

“LGBTİ+ haklarına destek olmak ve daha kapsayıcı sağlık hizmetleri inşa etmek için bu önemli etkinliğe katılın” Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Kuir Kıbrıs Derneği, 27 Ekim Cuma günü 16:30 – 19:30 saatlerinde “LGBTİ+ kapsayıcı sağlık mümkün!” diyerek sağlık çalışanları ile yuvarlak masa toplantısı gerçekleştirecek.

Toplantı, sağlık ve LGBTİ+ ekseninde yaşanan sorunlara çözüm bulma hedefiyle geliştirilecek olan sağlık çalışanlarına yönelik LGBTİ+ kapsayıcı sağlık eğitimi programlarının oluşturulmasına ve yakında gerçekleştirilecek olan kapasite geliştirme eğitimlerinin içeriğinin hazırlanmasına katkı sunulması amacıyla düzenlenecek. Prof. Dr. Ahmet Güneyli, Prof. Dr. Shenel Hüsnü Raman, Dr. Fidan Şenova (MD), Kemal Elyeli ve Psk. Dr. Safir Maner’in bulunacağı bu yuvarlak masa toplantısı aktif olarak sağlık alanında çalışan hekimler, hemşireler, laborantlar, uygulamalı alanda çalışan psikologlar ve psikolojik danışmanlar, tıbbi sekreterler ve hastane yöneticilerinin katılımına açık olacak.

“LGBTİ+ haklarına destek olmak ve daha kapsayıcı sağlık hizmetleri inşa etmek için bu önemli etkinliğe katılınız. Unutmayın, her sesin bir önemi vardır ve birlikte güçlüyüz!” diyen Kuir Kıbrıs’ın toplantısına katılmak için buradan kaydolabilirsiniz.

Sorularınız için Kuir Kıbrıs’a rainbowproject@queercyprus.org üzerinden ulaşabilirsiniz.


Etiketler: insan hakları, çalışma hayatı, sağlık, sağlık hakkı
İstihdam