18/05/2023 | Yazar: Kaos GL

Mayıs sonunda yapılması planlanan LGBTİQA+ Tıp Öğrencileri Ağı – Örgütlenme ve Strateji Belirleme Çalıştayı, 22 – 23 Temmuz tarihlerinde Ankara’da gerçekleşecek.

LGBTİQA+ Tıp Öğrencileri Ağı’nın strateji çalıştayı Temmuz’a ertelendi Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

LGBTİQA+ Tıp Öğrencileri Ağı’nın Örgütlenme ve Strateji Belirleme Çalıştayı 22 – 23 Temmuz tarihlerine ertelendi.

Mayıs sonu yapılması planlanan Örgütlenme ve Strateji Belirleme Çalıştayının iki ay arayla ertelenmesinin sebepleri, seçimlerin oluşturduğu belirsizlik ortamı ve Çalıştay tarihlerinin birçok tıp fakültesinin sınav haftasına denk gelmesi.

Buradan başvurabileceğiniz Çalıştay, Türkiye’deki tüm tıp fakültelerinden LGBTİQA+ların katılımına açık. Katılımcıların Ankara’da gerçekleşecek olan etkinlik için ulaşım, konaklama ve yemekleri Avrupa Birliği Sivil Düşün Programı kapsamında karşılanacak.

Daha önce kaydolduysanız ve yeni tarih sizin için uygunsa yeniden başvurmanıza gerek yok. Ağ mevcut başvurularla, ayrıntılar ve geri bildirimler için e-posta ile iletişime geçecek. 

LGBTİQA+ Tıp Öğrencileri Ağı nedir?

Ağ kendini şöyle anlatıyor:

“LGBTİQA+ Tıp Öğrencileri Ağı; kuir tıp öğrencilerinin örgütlendiği bir eğitim, dayanışma ve mücadele kolektifidir. Her geçen gün artan nefret politikalarının arasında erişemediğimiz sağlık hakkımız için hem sağlık hizmeti hem de sağlık hizmeti verecek LGBTİQA+ tıp öğrencileri olarak örgütlendiğimiz güvenli alandır.”

Ağı Twitter ve Instagram’dan takip edebilirsiniz.


Etiketler: insan hakları, yaşam, çalışma hayatı, eğitim, sağlık, sağlık hakkı
İstihdam