29/12/2023 | Yazar: Kaos GL

“Size, 2024 yılı için özel olarak tasarladığımız, her ayında maskotumuz Lubi’nin çizimlerinin bulunduğu ve bizler için önemli günleri içeren bir masa üstü takvim hediye ediyoruz.”

LİSTAG’ın 2024 takvimiyle yeni yıla renk katın Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

LGBTİ+ Aileleri ve Yakınları Derneği (LİSTAG), 2024 takvimini yayınladı. Ücretsiz olarak indirip bastırabileceğiniz takvimde LGBTİ+’lar için önemli günler de yer alıyor.

Takvimde her aya LİSTAG maskotu Lubi eşlik ediyor:

“Yeni bir yıla girmenin heyecanı içinde, LİSTAG aileleri olarak bu yıl sizlere özel bir sürprizimiz var! Size, 2024 yılı için özel olarak tasarladığımız, her ayında maskotumuz Lubi’nin çizimlerinin bulunduğu ve bizler için önemli günleri içeren bir masa üstü takvim hediye ediyoruz.

“Takvimimizi ücretsiz olarak indirilebilirsiniz ve hatta bastırarak masanızda gerçek bir takvim olarak  da kullanabilirsiniz. Bu yıl ilk kez olarak hazırladığımız bu takvimi, aynı zamanda LİSTAG’ın vizyonunu ve misyonunu yansıtan bir araç olarak tasarladık. LGBTİ+’lar için önemli günleri hatırlamanın ve hatırlatmanın, cinsel yönelim, cinsiyet kimliği ve ifadelerinin ayrımcılık olmaksızın kabul gördüğü bir gelecek için önemli olduğunu düşünüyoruz.

“Bu vesileyle, yeni yılın herkese mutluluk, sevgi getirmesini diliyoruz. LİSTAG ailesi olarak, sizinle birlikte daha adil ve kapsayıcı bir dünya için çalışmaya devam edeceğiz. Yeni yılınız kutlu olsun. Dayanışmayla…”

Takviminizi buradan indirebilirsiniz.


Etiketler: yaşam, aile
İstihdam