25/01/2021 | Yazar: Kaos GL

LGBTİ+ Aileleri ve Yakınları Derneği’nin düzenlediği “Çevrimiçi Toplantılar”ın yeni etkinliği, cinsellik eğitimcisi Charlie Trotman’ın konuşacapı “Bir aile projesi”.

LİSTAG’tan “Bir aile projesi” Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

LGBTİ+ Aileleri ve Yakınları Derneği (LİSTAG), “Çevrimiçi Toplantılar” etkinlik serisine devam ediyor. 

Serinin yeni etkinliği “Çocuklarımıza kendilerini sevmeyi öğretmek; Bir aile projesi”. 27 Ocak Çarşamba, saat 18:00’da gerçekleşecek çevrimiçi etkinliği LİSTAG şöyle duyurdu:

“Öz saygı bir kişinin kendi değerinin öznel değerlendirmesidir ve kişinin kendiyle ilgili birçok inancı kapsar. Zafer, umutsuzluk, gurur ve utanç gibi duygusal durumlarımız öz saygımızı, insanlarla ve çevremizle ilişkilerimizi etkiler. Daha güçlü olmak için öz sevgiyi tümüyle deneyimlemeye ve öz saygıya ihtiyacımız vardır.

“Kuir ve trans çocuklar için kendilerini sevmeleri ve kendilerine inanmaları, tatmin edici ve mutlu bir hayat sürmeleri için kaçınılmaz bir ihtiyaçtır. Bu dünya üzerinde kendi yönlerini bulmaya çalışırken pek de dostça olmayan ve kendi benliklerini zorlayan insanlarla ve durumlarla karşılaşabilirler.
“Kendine güvenen ve ailesi tarafından desteklenen bir çocuk her zaman daha aklı başında, net ve kendiyle gurur duyan bir deneyim yaşayacaktır. Çocuğunuzun hayatını en iyi şekilde deneyimlemesi için ona öz sevgi ve değer duygusunu aşılamayı birlikte öğrenelim.”

Cinsellik eğitimcisi, şifacı, kreatör Charlie Trotman’ın konuşmacı olacağı etkinlikte İngilizce’-Türkçe simultane tercüme gerçekleşecek. Etkinliğe katılmak için buradan kayıt yaptırabilirsiniz.


Etiketler: yaşam, aile
nefret