04/09/2014 | Yazar: Kaos GL

Yaz biter, güz kapıyı çalarken Kaos Kültür Merkezi 6 Eylül Cumartesi yeni dönemin kültür sanat etkinliklerini planlamaya çağırıyor.

‘Angara’ sıkıntısına ilaç niyetine 6 Eylül’de KKM’ye! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
Yaz biter, güz kapıyı çalarken Kaos Kültür Merkezi 6 Eylül Cumartesi yeni dönemin kültür sanat etkinliklerini planlamaya çağırıyor.
 
Kumsalların neşesi coşkusu dindi. Tatile gidenler deniz, kum, güneş ve kolilerini anlatmaya çoktan başladı. Güz Ankara’nın kapısını çaldı. Ankara’nın sıkıntısı yürekleri darlamaya başladı.
 
Darlanan yüreklere, bitip giden tatile, tatile gidemeyip depresyona girenlere ilaç niyetine Kaos Kültür Merkezi (KKM) yeni pencereler açmaya çağırıyor. Ankara’nın griliğinden bir an olsun sıyrılmak, gökkuşağının coşkusuna ortak olmak isteyenleri yeni dönemin kültür sanat etkinliklerini planlamak için toplaşmaya çağırıyor.
 
Kaos Kültür Merkezi’nde (GMK Bulvarı No:29/12) 6 Eylül Cumartesi saat 15.00’de başlayacak toplantı herkesin katılımına açık. Toplantıda kadın yazarlık, atölyesinden, kahvaltılı buluşmalara; spordan, dansa ve film gösterimlerine birçok etkinlik önerisi değerlendirilecek, planlanacak.
 
Sanat ve heteroseksizm söyleşileri bu yılın ilk sürprizi olacak. Yıl boyunca da çeşitli etkinliklerle “Angara’nın bağları” ve “büklüm büklüm yolları” rengarenk boyanacak ve KKM’ye taşınacak.
 
KKM, tüm bunları yapabilmek için herkesi cebinde tatil anıları, biriktirdiği sıkıntıları ve çılgın önerileriyle 5 Eylül saat 15.00’de toplaşmaya çağırıyor. 

Etiketler: kültür sanat
İstihdam