22/09/2017 | Yazar: Kaos GL

‘İki erkeğin gözlerinden damarlarına akan bir aşkın’ beyazperde uyarlaması ‘Beni Adınla Çağır’ Filmekimi’nde.

“İki erkeğin gözlerinden damarlarına akan bir aşkın” beyazperde uyarlaması “Beni Adınla Çağır” Filmekimi’nde.

“Beni Adınla Çağır/Call Me By Your Name”  filminden bir sahne

İstanbul Kültür Sanat Vakfı’nın düzenlediği Filmekimi 2017 programında Andre Aciman’ın romanından uyarlanan “Beni Adınla Çağır/Call Me By Your Name” filmi yer alıyor.

Başrollerini Armie Hammer ile Timothée Chalamet’nin paylaştığı “Beni Adınla Çağır/Call Me By Your Name”, tatilini ailesiyle geçiren bir delikanlının yazlık evlerine gelen yaşça büyük bir yabancı ile yakınlaşmasını anlatıyor.

Film,  “I Am Love” ve “A Bigger Splash” filmleriyle tanıdığımız Luca Guadagnino ile James Ivory tarafından sinemaya uyarlandı. Beni Adınla Çağır, Sundance’te dünya prömiyerini yaptı, 2017 Sydney Film Festivali’nde İzleyici Ödülü’ne layık görüldü.

Filmin tüm şehirlerdeki seansları için buraya tıklayabilirsiniz.

“İki erkeğin gözlerinden damarlarına akan bir aşk”

Türkçesi Sel Yayınları tarafından “Adınla Çağır Beni” ismiyle yayınlanan romanı yayınevi “iki erkeğin gözlerinden damarlarına akan bir aşkı okuyucuya yaşatıyor” cümleleriyle tanıtıyor.

Filmekimi yedi şehirde

Filmekimi 29 Eylül – 8 Ekim tarihlerinde İstanbul, 6-8 Ekim’de Edirne, 13-15 Ekim’de Eskişehir, 13-17 Ekim’de Ankara, 20-22 Ekim’de Diyarbakır, 20-24 Ekim’de İzmir ve 27-29 Ekim tarihlerinde Bodrum olmak üzere yedi şehri dolaşacak.

İzleyiciler Edirne’de Cinemarine Sinemaları Margi Outlet, Eskişehir’de Cinemaximum Espark, Ankara’da Büyülü Fener Kızılay, Diyarbakır’da Cinemaximum Ceylan Karavil, İzmir’de Cinemaximum Mavibahçe ve Bodrum’da Cinemaximum Midtown’da filmlerle buluşacak. 

 


Etiketler: kültür sanat
İstihdam