20/10/2014 | Yazar: Kaos GL

Kaos GL’nin Ankara Üniversitesi işbirliği ile her hafta düzenlediği Film Gösterimleri’nin bu haftaki konuğu "Benim Çocuğum"du.

‘Benim Çocuğum’ Ankara Üniversitesi’nde izlendi Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
Kaos GL ve Pembe Hayat Derneklerinin Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi işbirliği ile her hafta Cebeci Kampüsü’nde düzenlediği Film Gösterimleri’nde bu hafta konu "Aile" idi.
 
Aligül Arıkan anısına gerçekleşen Voltrans gösterimi ile başlayan gösterimlerin ikinci haftasında konu aile oldu. İstanbul’dan LİSTAG ailelerinin yer aldığı Benim Çocuğum filminin gösterimin ardından Ankara Gökkuşağı Aile Grubu aktivistleri ile bir söyleşi gerçekleşti. Cuma günü gerçekleşen gösterim ve söyleşide LGBTİ’ler ile aileleri bir araya geldi.
 
Açılma süreçlerinden aile örgütlenmesine birçok farklı sorunun tartışıldığı söyleşide Gökkuşağı Aile Grubu tüm LGBT ailelerini aile örgütlenmeleri içinde yer almaya davet etti.
 
Gökkuşağı Aile Grubu her ayın ilk salısı düzenli olarak toplanıyor. Eğer siz de toplantılara katılmak veya çalışmalarda yer almak istiyorsanız evren@kaosgl.org adresine mail atabilir ya da 0537 461 88 08 numaralı Gökkuşağı Aile Hattı’na aileler olarak başvurabilirsiniz.
 
Film gösterimleri ve Kaos GL’nin diğer kültür etkinliklerine Eylül- Ekim Kültür Etkinlikleri takviminden göz atabilirsiniz.  

Etiketler: insan hakları, aile
İstihdam