12/09/2014 | Yazar: Kaos GL

‘Direniş, Dayanışma ve Psikoloji’ temasıyla 26-28 Eylül tarihleri arasında ODTÜ’de düzenlenecek IV. Eleştirel Psikoloji Sempozyumu’nun programı açıklandı.

‘Direniş, Dayanışma ve Psikoloji’ sempozyumu ODTÜ’de Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
“Direniş, Dayanışma ve Psikoloji” temasıyla 26-28 Eylül tarihleri arasında ODTÜ’de düzenlenecek IV. Eleştirel Psikoloji Sempozyumu’nun programı açıklandı.
 
Fotoğraf: May Bindner / Kaos GL
 
Gezi ve Soma’nın ardından toplumsal muhalefetin nasıl güçlendirilebileceğinin ele alınacağı forumlarda LGBTİ’lere (lezbiyen, gey, biseksüel, trans, interseks) yönelik ruh sağlığı hizmetlerinden mobbinge, çocuk cezaevlerinden göçmenlere ve kent, doğa ve insan ilişkisinin yeni mücadele olanaklarından eleştirel psikoloji uygulamalarına odaklanılacak.
 
Sempozyumun ikinci gününde Kaos GL Danışma Kurulu Üyesi Selçuk Candansayar ile Gökkuşağının Kızılı’ndan Tunca Özlen “LGBT Bireyler, Ruh Sağlığı Hizmetleri ve Örgütlenme” forumunda konuşacak.
 
Toplumsal Dayanışma için Psikologlar Derneği (TODAP) ile Orta Doğu Öğretim Elemanları Derneği’nin (ÖED) düzenlediği sempozyumun tam programına bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz. 

Etiketler: insan hakları, sağlık
İstihdam