18/01/2017 | Yazar: Kaos GL

Eşcinsel ve biseksüel kadınların ilişkilerini konu alan ve hayatlarına odaklanan dizi ‘Féminin/Féminin’, 6. Pembe Hayat KuirFest’te gösteriliyor.

‘Féminin/Féminin’ dizisi KuirFest’te izleyiciyle buluşuyor! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Eşcinsel ve biseksüel kadınların ilişkilerini konu alan ve hayatlarına odaklanan dizi “Féminin/Féminin”, 6. Pembe Hayat KuirFest’te gösteriliyor.

KuirFest, programında bu yıl, son zamanlarda LGBTİ karakterlere ve hikâyelerine ev sahipliği yapan bağımsız dijital mecralardan biri haline gelen internet dizilerini mercek altına alacağını duyurmuştu.

Programda özel bir ilgiyi hak eden ‘Kuir Diziler / Queer Series’ kapsamında bu ezber bozan yapımlar KuirFest seyircisiyle buluşuyor.

Florence Gagnon ve Chloé Robichaud tarafından hayata geçirilen Féminin/Féminin (Kadın Kadına), çeşitli yaşlardan lezbiyen, biseksüel, heteroseksüel altı arkadaşın hayatına odaklanan bir komedi.  Her bölümde, Montreal’de yaşayan bu altı kadından birinin hikâyesini merkeze alan dizi, mizahi olduğu kadar dokunaklı ânlarıyla da kurmaca ve gerçeğin sınırlarında dolaşan bir yapım.

Féminin/Féminin’i yarın (19 Ocak) Haymatlos Mekan’da saat 17:00’de gerçekleşecek olan gösterimde izleyebilirsiniz!

Haymatlos Mekan'ın adresi: Kavaklıdere, Konur Sk. No:64, 06680 Çankaya


Etiketler: kültür sanat
İstihdam