13/10/2016 | Yazar: Kaos GL

‘HIV ile yaşayan dostlarımızı gerçekleştireceğimiz tanışma toplantısına bekliyoruz.’

‘HIV ile yaşayan dostlarımızla Ankara’da buluşuyoruz’ Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

“HIV ile yaşayan dostlarımızı gerçekleştireceğimiz tanışma toplantısına bekliyoruz.”

Kaos GL, HIV+ kişileri 4 Aralık’ta Ankara’da yaşanılan zorlukları tartışmak ve dayanışmayı güçlendirmek için bir araya gelmeye çağırıyor.

HIV akran danışmanı Yasin Erkaymaz ve Kaos GL danışmanı Hasan Andreas Atik’in yer alacağı buluşmaya katılmak için pozitif@kaosgl.org adresine mail atmak gerekiyor.

Pozitif hayatlar, pozitif gerçekler

Toplantı çağrısı şöyle:

“HIV ile yaşayan dostlarımızı gerçekleştireceğimiz tanışma toplantısına bekliyoruz.

“HIV akran danışmanı Yasin Erkaymaz ve Kaos GL danışmanı Hasan Andreas Atik’in öncülüğünde 4 Aralık’ta Ankara’da gerçekleştirilecek toplantımızda deneyimlerimizi ve hayat tecrübelerimizi konuşacağız. Toplantımıza dair daha geniş bilgi edinmek ve katılmak için pozitif@kaosgl.org adresine e-posta gönderebilirsiniz.

“Toplantımızın amacı, HIV ile yaşayan dostlarımızın karşılaştıkları zorluklar ile nasıl mücadele ettiklerini konuşmak ve sıcak bir ortam yaratarak dayanışma duygusunu geliştirmektir.

“Ayrıca, katılımcıların görünürlük, ifşa vb. konulardaki her türlü hassasiyetlerinin büyük bir özenle gözetileceği toplantımızın yeri ve saati katılımcı listesi tamamlandıktan sonra bütün katılımcılara mail yolu ile bildirilecektir.

“Karşılıklı güven esasına dayalı bu toplantının gizliliğinin bir şartname ile güvence altına alınacağını da bilginize sunarız.”


Etiketler: insan hakları, sağlık
İstihdam