21/12/2015 | Yazar: Kaos GL

Sevgisiz bir çağın sevgi’li yazarı Bilge Karasu da Kaos GL Dergilerine abone olmaya çağırıyor. Kaos GL ve Kaos Q+ aboneliği yıllık yalnızca 50 lira!

‘Ne kitapsız, ne kedisiz, ne Kaos GL’siz’ Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Sevgisiz bir çağın sevgi’li yazarı Bilge Karasu da yeni yılda Kaos GL Dergilerine abone olmaya çağırıyor. Kaos GL ve Kaos Q+ aboneliği yıllık yalnızca 50 lira!

Kaos GL Dergisi ve KaosQ+ güçlerini birleştiriyor! Türkiye’den ve dünyadan haberleri, homofobi ve transfobi karşıtı hareketin gündemini sizinle paylaşmasını istemez misiniz? 

İlk sayısı 20 Eylül 1994’te çıkan Türkiye’nin en uzun soluk dergilerinden biri olan Kaos GL Dergisi, LGBT’lerin eşcinsellerin kendi sözlerini söyleyebilecekleri, kendi sorunlarına sahip çıkarak söz alabilecekleri ve bunları paylaşabilecekleri bir alan yaratmak amacıyla yayın hayatına devam ediyor.

Türkiye’nin en uzun soluklu ve tek LGBT yayını olan KAOS GL dergisi, hem Türkiye’deki cinsel politikalara katkıda bulunmak hem de Türkiye’deki LGBT hayatın ve kültürün en önemli belgesi olarak yayımlanmaya devam ediyor.

Kaos GL Dergisi, İnternet sansürlerine, trans hayatların kabahatli sayılmalarına, eşcinsel erkeklerin ve trans kadınların nefret ablukasıyla kuşatılmasına, lezbiyenlerin varlığının kayda değer bile bulunmamasına karşı; “Yatak odanda ne yapıyorsan yap, beni ilgilendirmez”lerin kocaman bir yalan olduğunu hiç unutmayanlar ve ahlak, namus, aile yapısı, örf ve adetlerle mahpusa dönüşen yaşamlarının duvarlarını yıkarak yeniden kuranlarla birlikte yoluna devam ediyor.

Evet, bizce de bu derginin ayakta kalması için her birimizin yapabileceği bir şeyler var. Sizler de abone olabilir, dostlarınıza abonelik hediye edebilirsiniz.

Yalnızca elektronik de mümkün!

“Dergiye destek olmak istiyorum ama koşullarım uygun olmadığı için evime gelmesini istemiyorum” mu diyorsunuz, dergiye yalnızca elektronik formatta ulaşabilirsiniz. Dergiye abone olarak dergiye destek olabilir veya bir üniversite kütüphanesine Kaos GL Dergisinin ulaşmasını sağlayabilirsiniz…

Dergiyi eve götüremem, yurtta saklayamam diyorsanız internet üzerinden dergimize www.kaosgldergi.comadresinden ulaşabilirsiniz.

22 yıllık arşive tek tıkla erişebilirsiniz

Kaos GL Dergisi’nin 1’den 145’e bütün sayılarının PDF’lerine kaosgldergi.com adresinden ulaşabilirsiniz. Dergi dosya konuları üzerinden yazılar, kaosgl.org sitesine girilmeye devam ediyor olacak.

“Kaos GL’nin eski sayılarına da ulaşmak istiyorum” mu diyorsunuz, elimizdeki sayılardan ve Kaos GL yayınlarından seçtiğiniz 6 tanesini size gönderebiliriz ve yeni sayılarla birlikte geçmiş bir senenin LGBT gündemini ve LGBT’ler ve homofobi karşıtlarının gözüyle, Türkiye ve dünya gündemini takip etmiş olursunuz.

Yalnızca biri mümkün mü?

Evet. Kaos GL Dergi ve  hakemli dergimiz Kaos Q+’dan yalnızca birine de abone olabilirsiniz. Kaos GL Dergi yıllık abonelik 25 lira, Kaos Q+ 30 lira.

Abone olmak için;

abone@kaosgl.org  mail adreslerinden veyahut 0 312 230 0358 telefon numarasından bizlerle bağlantı kurabilirsin. 


Etiketler: medya
İstihdam