20/09/2006 | Yazar: Kaos GL

Şebnem Schaefer, bir televizyon kanalında yayınlanan programda, Şenol İpek ve Özcan Deniz'in biseksüel olduklarını iddia etti. Bir dönem ekranlarda ‘bakire raporu’yla görünen Schaefer, "Şu an için hayatımda kimseyi istemiyorum ama olacaksa eğer, artık o kişiden 'adamlık raporu' isteyeceğim" dedi.

‘Şenol İpek ve Özcan Deniz Biseksüel’ Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Şebnem Schaefer, bir televizyon kanalında yayınlanan programda, Şenol İpek ve Özcan Deniz'in biseksüel olduklarını iddia etti. Bir dönem ekranlarda ‘bakire raporu’yla görünen Schaefer, "Şu an için hayatımda kimseyi istemiyorum ama olacaksa eğer, artık o kişiden 'adamlık raporu' isteyeceğim" dedi.

KAOS GL

Bir televizyon kanalında yayınlanan programda kendisine yöneltilen ‘Senin hayatında neden hep ihanet ve bekaret konuşuluyor’ sorusu üzerine ağlamaya başlayan Şebnem Schaefer, şunları söyledi:

"Özcan Deniz 'Bornozunu bende unuttu' dedi, Şenol İpek bakire olmadığımı ileri sürdü. Hakkımda konuşanların durumlarını açıklayamadığım için bekaret raporuyla kendimi savundum. Ama artık Şenol İpek ve Özcan Deniz’in biseksüel olduğunu açıklıyorum. Bunu mesajlarından öğrendim.’

Son sevgilisi İlhan Doğan'ın, Antalya'da Nevzat Bektaş adlı bir gençle havuzda yüzerken objektiflere yakalanması üzerine, "Artık bakirelik raporunu gösteremez" dediği Şebnem Schaefer, Kanal D'de dün sabah yayınlanan "Dobra Dobra"da eski sevgililileri Özcan Deniz ile Şenol İpek'in için şok bir iddiada bulundu. Şenay Düdek ve Müge Anlı'nın birlikte sunduğu programda, Deniz ve İpek için "biseksüel" diyen Schaefer, bunu onlara gelen mesajlarından anladığını söyledi.

Artık kendisini savunmaktan yorulduğunu belirterek, kendisi hakkında açıklamalarda bulunan eski sevgilileri Özcan Deniz ile Şenol İpek'in de ‘çarpık ilişkileri olduğunu’ ileri süren Schaefer, "Ben ilişkilerine şahit olmadım ancak cep telefonlarına gelen mesajlardan haberdar oldum. Ben böyle açıklamalardan rahatsız oluyorum. Ama insanlara öyle suçlamalar getiriliyor ki insanın kendini savunması gerekiyor. Ben hep o bekaret raporunu gösterirken duyduğum üzüntüyü anlatamam" dedi.

Güzel manken, canlı yayına bağlanan Almanya'da bulunan eski sevgilisi işadamı İlhan Doğan'la ayrılık nedenlerini üzerine de tartıştı. İlhan Doğan, Şebnem Schaefer'ın Nevzat Bektaş'la havuza gittiğinden haberi olmadığını söyledi. Schaefer da o dönemde İlhan Doğan'la aralarının bozuk olduğunu açıkladı. Bu kez İlhan Doğan, Türkiye-İsviçre milli maçında niye İsviçre'yi tuttuğunu sordu. Schaefer da İlhan Doğan'a Türkiye'deki işlerinde başarısız olduğu için "Türklerle iş yapılmaz" dediğini hatırlattı.

Ben de adamlık raporu isteyeceğim

Yaşadığı ilişkilerinde son derece şanssız olduğunu dile getiren Şebnem Schaefer, "Şu an için hayatımda kimseyi istemiyorum ama olacaksa eğer, artık o kişiden 'Adamlık Raporu' isteyeceğim" dedi. Schaefer, "Tekrar rapor gösterecek misiniz" sorusuna da, "Gerekirse tekrar çıkarır gösteririm" yanıtını verdi.

Özcan’ı uyandırdılar

Deniz, Schaefer’ın açıklamalarını, bir arkadaşının uykusundan uyandırmasıyla izledi. Sohbetin tamamını dinleyebilmek için de hemen ‘Medya Takip’ten bandı istedi. Şebnem’in programda yaptığı açıklamaları yayından sonra avukatlarıyla birlikte kasetten izleyen Özcan Deniz, ‘Herhangi bir cevap vermeyeceğim. Çünkü dava açacağım’ dedi.

Kaynak: Kelebek, Günaydın, Bugün, 20 Eylül 2006

Etiketler: medya
İstihdam