21/05/2012 | Yazar: Kaos GL

İstanbul Amargi’nin düzenlediği ‘Sınır Ötesi Feminist buluşmalar’, bu yıl 26-27 Mayıs 2012 tarihlerinde gerçekleşecek.

‘Sınır Ötesi Feminist Buluşmalar’ Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
İstanbul Amargi’nin hem farklı coğrafyalarda yaşayan kadınların ve transların bilgi ve deneyimlerinin bir araya gelmesine hem de feminist bilgi birikiminin sınırlar ötesinde paylaşılmasına imkân sağlamak amacıyla yola çıktığı “Sınır Ötesi Feminist buluşmalar”, bu yıl 26-27 Mayıs 2012 tarihlerinde gerçekleşecek.
 
Amargi, Ortadoğu, Kuzey Afrika ve Güney Asya ülkelerinden gelecek katılımcıların Türkiye’den feministlerle buluştukları, karşılıklı deneyim aktarımıyla zenginleşecek bir zeminin, ortak barışçıl feminist politikalar üzerine bir arada düşünülecek ve bu alanda gelecek adımların planlanacağı bir buluşma gerçekleştirmek istiyor.
 
Cumartesi öğleden sonra ve Pazar sabah gerçekleşecek atölyeler;
§  Anayasa,
§  Şiddet ve Çatışma,
§  Temsil,
§  Örgütlenme sorunları/stratejileri
üst başlığıyla yapılacak.
 
Katılım durumunuzu bildirirken atölye/ atölyelere katılıp katılmayacağınızı ve hangi atölyeye katılacağınızı da lütfen istanbul@amargi.org.tr  veya istanbulamargi@yahoo.com adreslerine iletiniz.
 
-  Konferans salonunda yer sınırı olduğundan, ön kayıt yaptırılması gerekmektedir. Salonun dolması halinde ilk kayıt yaptıranlara öncelik tanınacaktır. Konferans yalnızca kadınların ve transların katılımına açıktır.
 
-  Toplantı dili İngilizce olup, çeviri sağlanacaktır.

 

Etiketler: kadın
İstihdam