20/08/2009 | Yazar: Kaos GL

Sivil Toplum Geliştirme Merkezi’nin (STGM) Türkiye’nin birçok yerinden sivil toplum örgütlerinin katılımıyla birlikte organize edeceği ‘Sivil Sesler’ Festivali, 25-27 Eylül’de İstanbul Maçka

Sivil Toplum Geliştirme Merkezi’nin (STGM) Türkiye’nin birçok yerinden sivil toplum örgütlerinin katılımıyla birlikte organize edeceği ‘Sivil Sesler’ Festivali, 25-27 Eylül’de İstanbul Maçka’da Küçükçiftlik Parkı’nda gerçekleştirilecek.

‘Sivilleşme ve Değişim’ temalı 3 gün sürecek festivalde 100’e yakın sivil toplum örgütün stant açacak, konserler, kültür-sanat etkinlikleri, atölye çalışmaları, söyleşiler, kısa film/belgesel gösterimleri olacak. 

STGM’den yapılan çağrıda, ‘Sivil Sesler’in sivil toplum örgütlerinin (STÖ) seslerini duyurabilecekleri bir festival olduğu belirtildi. Türkiye’deki sivil toplum örgütlerini ve ilgili kişileri bir araya getirermeyi, sivil alandaki yurtiçi ve yurtdışındaki deneyimlerin paylaşılmasını amaçlıyor. Ayrıca sivil toplum örgütlerinin bir araya gelerek ortak çalışma alanları yaratılması için fırsat yaratmak, katılımcıların STÖ faaliyetleri hakkında bilgi sahibi olmasını sağlamak da amaçları arasında.
 
Festivalde stant açmak, atölye çalışması gerçekleştirmek ya da farklı bir etkinlik yapmak isteyen sivil toplum örgütlerinin STÖ katılımcı formumuzu doldurmaları ve 31 Ağustos’a kadar göndermeleri gerekiyor.
 
Katılımcı formuna Sivil Sesler Festivali web sitesi olan www.sivilsesler.org adresinden ulaşabiliniyor.(AE)
 

Etiketler: insan hakları
İstihdam