28/02/2012 | Yazar: Kaos GL

Anadolunun bilinen ilk Lubunca müzikali ‘Çark’ oyuncularını arıyor.

Lubunca Müzikal ‘Çark’ Oyuncularını Arıyor Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
Lubunca Müzikal “Çark” Oyuncularını Arıyor
Anadolunun bilinen ilk Lubunca müzikali “Çark” oyuncularını arıyor.
 
Geçtiğimiz ay Kaos GL de düzenlenen “Lubunca Öğreniyorum” atölyesinin meyvesi olan müzikalin senaryosunu ve yönetimini Kaos GL Derneğinden Evren. E Çakmak ve Efe Songun hazırlıyor. Katılım bekleyen ekibin çağrısı aşağıda ki gibidir.
 
 “1996 yılında Ankara Güvenpark’ta ilk çarkına çıkan “kezban Emir’in” hikayesini anlatan, Anadolu’nun bilinen ilk lubunca müzikali “Çark” gönüllü oyuncularını arıyor.
 
Homofobiye Karşı Sanat etkinlikleri kapsamında sergilenecek olan müzikal, Emir isminde bir eşcinselin parkla tanışmasını ve 90larda ki park yaşantısını anlatıyor.  5 karakterden oluşacak olan oyuncu kadrosu için gönüllü desteğine ihtiyaç duyulmaktadır.
 
Ankara’da yaşıyor ve siz de “ben bu işe varım” diyorsanız 1 mart perşembeye kadar efesongun@gmail.com ve evrenguvensoy@gmail.com adreslerine mail atarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.”
 
Başvuruların ardından 5 Mart Pazartesi günü ilk çalışmalarına başlayacak olan ekip Homofobiye Karşı Sanat etkinlikleri kapsamında başta Ankara olmak üzere çeşitli şehirlerde müzikali sergilemeyi düşünüyor.

  


Etiketler: kültür sanat
İstihdam