08/07/2022 | Yazar: Kaos GL

Lubunya, Onur ayında her şeye rağmen direnip, sokaklarda şanladın ve yoruldun. Bu yüzden bize ad-soyad ve e-mail adresini ilet biz de Kaos GL Dergisi’ne bir yıllık dijital abonelik hediye edelim.

Lubunya, Kaos GL Dergisi seni çağırıyor! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Onur ayında direnen herkesin maillerini 17 Temmuz 2022 tarihine kadar semih@kaosgl.org adresine bekliyoruz.

Tanju Tariz de Onur ayında direnen lubunyaları dergi aboneliği için bize yazmaya davet ediyor. Tanju Tariz’in çağrısı şöyle:

“Sevgili okuyucularım,

Sırf ben yazıyorum diye Kaosjel.org ve Kaos Jel Dergisi’ni takip ettiğinizi biliyorum. Bu yüzden sizlere özür borçluyum. Biliyorum sizin için değerliyim. Çok güzelim, hepiniz beni arzuluyorsunuz ama sırf beni arzuluyorsunuz diye de Kaos Jel’e katlanılmaz. Face’den yazın aşkolarım hepinize tek tek vereceğim.

Tek tek vereceğim derken teke tek seksüel diye bir kavram geliştirdim. Kendi hayatıma dönüp baktığımda 3’lüyü hiç anlamadığımı fark ettim, grup deneyimlerimde de hep madilik naşlıyor. O zaman ben teke tek seksüel olduğuma karar verdim. Bundan sonra cinsel yönelimim lubunya, cinsel tercihim de teke tek seksüel. Bu konuda sorularınızı bana sorabilirsiniz, mailden yazın ve bir tane de similya fotoğrafı koyun laçolar laçonyalar.

Bu arada Haziran ayının adı artık Onur Ayı oldu malumunuz.  Datça, İzmir, İstanbul, Eskişehir, Ankara sokaklarını gökkuşağı renklerine boyadın. Koştun, yürüdün, dans ettin, naşladın ve şanladın! Onur etkinliklerinde madiliklerle boğuştun!  Paparonlara, luckylere, balyozlara rağmen yürüdün. Aferin bize! Hepimiz yıldızlı pekiyileri hak ediyoruz, aslında but sugar laçoları hak ediyoruz da malum ekonomik kriz lubunyaları da vurdu. Sanki similya göçü yaşandı bütün butlar butu aktifler göç etti. Biz de A ağırlıklı AP’lere kaldık. 

Bu yazıyı hangi medya kuruluşuna göndersem diye düşünüyordum. Aydınlık mı Akit mi? Çünkü KaosJel beni hiç manşete taşımıyor ama bu diğer ikisi sürekli LGBTİ+’ları manşetlerine alıyorlar? İkisi de aynı karanlığa hizmet ediyorlar ama en azından gazetelerini dergilerini okuyan bir iki tane lubunya varsa onlar da el çi bi ti ti’lerden haberdar olurlar.

Bu arada biz Onur ayından bahsederken, Kaos Jel Dergisi bu meseleyi gündemine alacak diye duydum sonraki sayılarda. Neden heterolar hetero onurunu kutlamıyor diye dertlendim. Onlar da kutlasın! Onlar da insan! Kınamıyorum, benim de öyle kuzenlerim, akrabalarım var.

Gene lafı çok uzattım… Şimdi yürüme zamanı Kaos GL’de. Kaos Jel Dergisi abonelik hediye etmek istiyor. Yazın annem bize… Trans erkekler, A+A’lar, A ağırlıklı Ap’ler, Oral P’ler bana yazsın, kara kuru çirkin lubunyalar da Umut Güve’ye yazsın dermişim… Yok aşkolar hepiniz bir e-posta atın ve Kaos Jel Dergisi’nin 27 yıllık arşivi ile birlikte güncel sayılara ulaşın.

Tanju Tariz”


Etiketler: medya, kültür sanat
İstihdam