24/07/2023 | Yazar: Kaos GL

Mabel Matiz’in yeni albümü “Fatih”, New York'taki Times Meydanı’ndaki tanıtım alanında gösterildi.

Mabel Matiz Times Meydanı’nda! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Mabel Matiz’in üç yılı aşkın süredir üzerinde çalıştığı, ana prodüktörlüğünü ve kreatif tasarımını üstlendiği beşinci solo albümü “Fatih” yayında.

“Fatih”, yayına girer girmez dünya çapında ilgi gördü. Spotify, New York'taki Times Meydanı’ndaki tanıtım alanlarında ilk defa Türkiye'den bir albüm tanıtımı olarak Mabel Matiz'in albümüne yer verdi.

Mabel’in 20 prodüktör ile çalıştığı albüm 25 parçadan oluşuyor. 9 parçada Matiz’e Zeid Hamdan, Hello Psycholeppo, Melike Şahin, Aşkın Nur Yengi, Kalben, Bengü Beker, Tomer Katz, Artz ve KARDELEN eşlik ediyor.

Sanatçının “En çıplak halim, en gür kahkaham, en aşık gözyaşım, en geniş aile fotoğrafım” diyerek duyurduğu albümün parçaları sırasıyla şöyle:

Aşkım Gülüm, Uçkun, Numaracı, Kara Dantelli Gençliğimize, Müphem, Derin Olur, Düldül, Bir Serçe Üzülür, Çiçeğim, İki Satır Yara, Karakol, Bahçemin En Zor Gülü, Aferin, Aşk Çeşmesi, Cicim Sarhoş, Fan, Çerez, Öküz, Enderun’da Aşk, Severim, Mor Perdeler, Elbette Annem, Dalga, Yeni Yaz ve Veda Ettim Geçmişe.


Etiketler: kültür sanat
İstihdam