30/11/2023 | Yazar: Kaos GL

SPoD’un her hafta düzenlediği Mesafesiz Sohbetler buluşmasında LGBTİ+’lar 1 Aralık Dünya AIDS Günü’nü takip eden farkındalık haftasına özel “HIV ile yaşamak” üzerine konuşacak.

Mesafesiz Sohbetler’de “HIV ile yaşamak” konuşulacak Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

SPoD’un her hafta düzenlediği Mesafesiz Sohbetler’in yeni önümüzdeki hafta konusu “HIV ile yaşamak”. Dernek, 5 Aralık Salı günü saat 20:00’de yapılacak çevrimiçi sohbeti şöyle duyurdu:

“Mesafesiz Sohbetler’de bu hafta 1 Aralık Dünya AIDS Günü’nü takip eden HIV ile ilgili farkındalık haftasına özel “HIV ile yaşamak” ile ilgili konuşuyoruz.

Dokunmakla enfekte olunmadığını, belirlenemeyince bulaşmadığını uzun uzun anlatmaya devam ederken, HIV ile yaşarken neler deneyimliyoruz, kimi zaman partnerlerimiz kimi zaman biz HIV ile yaşayan oluyoruz. HIV ile yaşayanları sadece tanı alanlar mıdır yoksa HIV’in lubunyalara atfedilmesi ile hepimiz zaten HIV ile mi yaşıyoruz? Hareket içindeki fobi, kaygı ve görünmezlik konusunda nasıl birlikte mücadele ediyoruz? HIV ile ilgili her türlü paylaşıma açık bu alanda gel sohbet edelim. Katılmak için 4 Aralık 21:00’e kadar formu doldurmayı unutma.”

“HIV ile yaşamak” üzerine Mesafesiz Sohbetler’de konuşmak için buradan kaydolmak gerekiyor.


Etiketler: hiv, etkinlik duyuru
İstihdam