03/04/2008 | Yazar: Kaos GL

MorEl Eskişehir LGBTT Oluşumu’nun süreli yayını olan ‘MorEl Fanzini’ ilk sayısının ardından 1 Mayıs’da ikinci sayısını çıkarmaya hazırlanıyor!

MorEl Eskişehir LGBTT Oluşumu’nun süreli yayını olan ‘MorEl Fanzini’ ilk sayısının ardından 1 Mayıs’da ikinci sayısını çıkarmaya hazırlanıyor! Bu taptaze fanzinde benim de katkım olsun istiyorsanız sarılın kaleme kağıda.

MorEl Eskişehir LGBTT Oluşumu’nun süreli yayını ‘MorEl Fanzini’ ikinci sayısında dosya konusu olarak LGBTT Bireylerin Görünürlüğü/Görünmezliği’ni seçti.

‘Okulda, işte, mecliste eşcinseller her yerde, kabul et ya da etme eşcinseller her yerde!’ diyoruz da peki cidden neredeyiz? Cinsel yönelimimiz ve/veya cinsiyet kimliğimizle görünür mü yoksa görünmez mi yaşıyoruz? Nerelerde görünür, nerelerde görünmeziz? Ne gibi hayat tecrübeleri yaşıyor, görünür/görünmez olunca ne gibi sorunlarla karşılaşıyoruz?

‘Okul’, ‘Aile’, ‘Sosyal Çevre’, ‘İş’, ‘Medya’, ‘Yasalar’ ve ‘Politika’ başlıkları altında en son 20 Nisan 2008 Pazar saat 18.00’e kadar [[morel.eskisehir@gmail.com]] adresine 1000 sözcüğü geçmeyen yazılarınızı bekliyor!

‘Benim söyleyecek sözüm çok ama dosya konusu dışında kalıyor’ diyorsan, 1000 sözcüğü geçmeyecek şekilde istediğin deneme, makale, şiir v.b da yollayabilirsin. Dosya konusunu dışında gelecek yazılarınıza da imkan dahilinde fanzinde yer vermeye çalışılacaktır.

Son olarak istediğiniz ismi kullanarak yazılarınızı yollayabileceğinizi de unutmayın.

Hep dedik yine diyoruz; ‘Göreceğiz, Duyacağız, Konuşacağız!’

LGBTT: Lezbiyen, Gey, Biseksüel, Travesti ve Transeksüel


Etiketler: kültür sanat
İstihdam