29/04/2011 | Yazar: Kaos GL

Muğla’da bu yıl ikincisi gerçekleşen Homofobi Karşıtı Buluşma etkinliğinin ev sahipliğini yine Toplum Gönüllüleri (TOG) yaptı. 6.

Muğla'da Homofobiye Karşı Buluşuldu Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
Muğla’da bu yıl ikincisi gerçekleşen Homofobi Karşıtı Buluşma etkinliğinin ev sahipliğini yine Toplum Gönüllüleri (TOG) yaptı. 6. Uluslararası Homofobi Karşıtı Buluşma kapsamındaki etkinlik 27 Nisan Çarşamba günü Muğla Üniversitesinde yapıldı.

Homofobi Karşıtı Buluşma'nın Muğla ayağında TOG'un desteği ile Muğla Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi D Salonu'nda yapılan söyleşiye Seçin Tuncel ve Damla Gülmez konuşmacı olarak katıldılar.
 
Etkinlik öğrenci ve akademisyenlerin katılımıyla gerçekleşti. Kaos GL Dergisi'nin tarihçesi, dernekleşme ve daha sonraki süreçler ve Homofobi Karşıtı Buluşmaların anlatıldığı etkinlikte Kaos GL komisyon ve alt birimleri tanıtımları yapıldı.
 
Medya, ayrımcılık, LGBT hakları ve örgütlülük konularında konuşuldu ve katılımcıların soruları yanıtlandı. Dil, din, etnik köken, cinsel yönelim vb tüm alanlarda ayrımcılığa karşı nasıl mücadele yöntemi izlenebileceği ve biraradalığının  öneminin vurgulandığı oturumun sonunda Kaos GL yayınları ücretsiz olarak dağıtıldı.


Etiketler: insan hakları, eğitim
İstihdam