23/06/2008 | Yazar: Kaos GL

Kaos GL yeni muhabirlerini arıyor. Sen de ‘Kaos GL’nin muhabiri olup kendi haberimi kendim yapmak istiyorum’ diyorsan çağrımıza yanıt ver. Bianet eğitimenlerince verilecek eğitime seni de bekliyoruz.

Muhabirimiz olmaya hazır mısınız? Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı



Kaos GL yeni muhabirlerini arıyor. Sen de “Kaos GL’nin muhabiri olup kendi haberimi kendim yapmak istiyorum” diyorsan çağrımıza yanıt ver. Bianet eğitimenlerince verilecek eğitime seni de bekliyoruz.

KAOS GL - 23/06/2008

Merhaba,

İlkini geçen sene, ikincisini de bu senenin Şubat ayında düzenlediğimiz “Yerel Gey ve Lezbiyen Muhabir Ağı” eğitiminin üçüncüsü için hazırlıklarımız devam ediyor.

Press Now desteğiyle gerçekleşecek eğitimde Kaos GL'nin yanı sıra Bianet eğitimenleri de haber yazma teknikleri konusunda eğitim verecekler.

31 Ekim - 1-2 Kasım tarihleri arasında Eskişehir'de gerçekleşecek, bu eğitime bundan sonra yanımızda olacak muhabir adayları katılacak.

Sen de “Kaos GL’nin muhabiri olup kendi haberimi kendim yapmak istiyorum” diyorsan çağrımıza yanıt ver.

Tarih senin için uygunsa, yolculuk problemin yoksa, daha önce muhabirlik deneyimin olmasa bile elin azıcık da olsa kalem tutuyorsa ve düzenli olarak haber/yazı/söyleşi gönderirim diyorsan bize yaz.

Biz de ulaşım ve konaklama masraflarını karşılayalım ve seni Eskişehir’deki eğitime konuk edelim.

Sonra ne mi olacak? Öncelikle, düzenli gönderdiğin haber ve metinler www.kaosgl.org adresinde ve Kaos GL dergisinde yayımlanacak. Bunun dışında, yıl içinde düzenleyeceğimiz diğer eğitimlere ve organizasyonlara Kaos GL muhabiri sıfatıyla davetlimiz olarak katılacaksın.

Şimdi sıra http://www.kaosgl.org/muhabir adresindeki formu doldurmakta…

Kafanda sorular varsa bize yazabilirsin.

KAOS GL

*İletişim için:

Tel: 0 312. 230 03 58 (dahili 12 veya 15)

web@kaosgl.org


Etiketler: medya
nefret