23/05/2023 | Yazar: Kaos GL

Mülkiyeliler Birliği Çarşamba Söyleşileri’nin bu haftaki konukları Kaos GL’den Umut Güner ve Aylime Aslı Demir ile GALADER’den Nedime Erdoğan. Söyleşi,18.30’da Oral Sander Konferans Salonu’nda.

Mülkiyeliler’in Çarşamba Söyleşileri'nde bu hafta: Biz hepimiz önce bir çocuktuk Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Mülkiyeliler Birliği’nin gelenekselleşen Çarşamba Söyleşileri’nde bu hafta LGBTİ+ hareketi konuşulacak.

24 Mayıs Çarşamba saat 18.30’da Mülkiye Kültür Merkezi Oral Sander Konferans Salonu’nda yapılacak söyleşinin konukları ise Kaos GL’den Umut Güner ve Aylime Aslı Demir ile GALADER’den Nedime Erdoğan.

Söyleşinin duyurusu aşağıda yer alıyor:

28 Mayıs’ta Türkiye’nin demokratikleşmesi umuduyla bir kez daha önemli bir eşik için sandıkların başında olacağız. Vatandaşlık hak ve sorumluluğunun neredeyse sadece seçme hakkına ve sandık güvenliğini korumaya indirgendiği bu süreçte, var olma ve hak mücadelesinin, dolayısıyla demokratikleşme, toplumsal cinsiyet eşitliği ve toplumsal hareketler ilişkisinin ne olduğunu ve nasıl olması gerektiğini ortaya koyan ve bunu yaparken iktidarın hem ayrımcı uygulamalar ve söylemiyle hem de baskı politikalarıyla en çok ötekileştirdiği kesimlerden biri olan LGBTİ+ hareketini ele alalım istiyoruz.

Mülkiyeliler Birliği Çarşamba Söyleşileri’nde bu hafta, sandıkta sonuç ne çıkarsa çıksın, bugün başlamayan, yarın sona ermeyecek bu mücadelenin dünyada ve Türkiye’deki seyrini Umut Güner, Aylime Aslı Demir ve Nedime Erdoğan’la birlikte konuşacağız.

24 Mayıs Çarşamba günü saat 18:30’da Mülkiye Kültür Merkezi Oral Sander Konferans Salonu’nda düzenlenecek söyleşi herkesin katılımına açıktır.


Etiketler: yaşam, siyaset
İstihdam