05/02/2020 | Yazar: Kaos GL

Murathan Mungan’ın farklı müzik tarzlarında 26 sanatçıyla çalıştığı “2020 Model” albümü 7 Şubat’ta raflarda yerini alacak.

Murathan Mungan’dan “2020 Model” albüm Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

26 sanatçı Murathan Mungan’ın çoğu albüm için özel olarak yazılan şarkılarından oluşan “2020 Model” albümü için bir araya geldi. Pasaj-Garaj Müzik tarafından tüm dijital müzik platformlarında ve müzik marketlerinde 7 Şubat Cuma günü yerini alacak olan albüm iki bölümden oluşuyor.

Albümün Kehribar Sarı bölümünde Bir Bilsem Ah Bir Bilebilsem’i Nazan Öncel, Şu Senin Çekip Gitmelerin’i Mehmet Erdem, Kırılgan’ı Jehan Barbur, Dargın Bir Bahar’ı Zuhal Olcay, Aşk Bin Defa’yı Çamur, Kalp Tamircisi Kadın’ı Gaye Su Akyol, Sert Adam’ı Can Algeç, Aşk Bu’yu Nükhet Duru, Otel Odaları’nı Çağatay Akman, Saklarım’ı Bora Duran, Ezber’i Six Pack, Ters Orantı’yı Nuri Harun Ateş ve Kahramanlık Tangosu’nu Sema Moritz seslendiriyor.

Gri Pembe bölümünde ise Pencerelerde’yi Hande Mehan, O Benden Önce’yi Ozan Anlaş, Bana Yarın Sor’u Zeynep Casalini, Yaz Yanığı’nı Teoman, Aşktan Nasıl Gidilir’i Şebnem Ferah, Güz Defteri’ni Koray Candemir, Ben Uyurken Tut Beni’yi Kalben, Zalime Kolay’ı Batu Akdeniz, Eskidendi Çok Eskiden’i Cem Adrian, Böyle de Güzeliz’i Derya Köroğlu, Geçiyorum’u Aylin Aslım&Ah! Kosmos, Yanımdan Geçip Gidiyorsun’u Jabbar&Deeperise ve Gecenin Eldiveni’ni Ozbi seslendiriyor. 


Etiketler: kültür sanat
nefret